Uncategorized

WorkForce Pro WF-M5000 de la Epson

Reduceți costurile de imprimare și impactul asupra mediului cu noua serie de imprimante Epson. WorkForce Pro WF-M5000 oferă imprimare monocromă la preț redus. Echipate cu sistemul inovator de la Epson de schimbare a cernelii, multifuncționalul WF-M5799 și imprimanta WF-M5299 sunt proiectate să minimizeze intervențiile asupra fluxului de lucru și să permită utilizatorilor să tipărească până la 40.000 de pagini ISO, monocolor, fără a schimba cartușul. Concepute pentru mediile de lucru aglomerate, imprimantele compacte oferă calitate și viteză în procesul de tipărire.

Pentru integrarea și administrarea fără probleme în mediile IT gestionate, seria WF-M5000 include și suport PCL5 și PostScript 3, compatibilitate cu ISV și soluții software terțe, precum Nuance Equitrac Office / Express, Nuance eCopy ShareScan, PaperCut și nddPrint prin Epson Open Platform. Imprimantele au o interfață intuitivă și o tehnologie avansată de verificare a duzelor. De asemenea, oferă funcții de securitate și sunt activate pentru colectarea de date la distanță a imprimantei cu soluții software MPS de la PrintFleet, ECi (FMAudit) și altele. Seria WF-M5000 permite imprimarea de pe telefoane inteligente și tablete, având conectivitate prin cablu și wireless, inclusiv fișiere din cloud.

Folosirea tehnologiei unice Replaceable Ink Pack System permite un control facil și vizibilitate sporită asupra întregului flux de imprimare.