loader image

Print

Inovativ și eficient

Managed Print Services

Managed Print Services (MPS) reprezintă o soluție integrată de administrare centralizată a flotei de imprimare. Beneficiile imediate ale utilizării unei soluții de MPS se regăsesc în câștigarea vizibilității și controlului asupra tipăririi, ceea ce vă va ajuta să economisiți bani și să creșteți productivitatea.

Managed Print Services îmbunătățește durabilitatea mediului și securitatea documentelor.

Oferim servicii de audit și consultanță personalizată pentru a ajuta clienții să selecteze echipamentul potrivit nevoilor lor. Echipa noastră de experți va evalua cerințele specifice ale afacerii și va oferi recomandări pentru echipamentele potrivite în funcție de volumul de imprimare, caracteristicile tehnice și bugetul disponibil. Vom identifica nevoile, costurile si vom veni cu o propunere financiara si un contract personalizat. Astfel va vom ajuta sa faceti trecerea de la un control deficitar al costurilor si serviciilor  catre o singura factura lunara pentru toate serviciile precum si un timp agreat pentru repararea si mentenanta echipamentelor dumneavoastra.

Ne asigurăm că echipamentele selectate sunt livrate în siguranță și instalate corect în locația clientului. Echipa noastră logistică se ocupă de transport și asigură manipularea adecvată a echipamentelor în timpul procesului de instalare. Echipa noastră tehnică se va ocupa de configurarea și punerea în funcțiune a echipamentelor, asigurându-se că acestea funcționează optim.

Oferim training și instruire specializată pentru personalul clienților în utilizarea și gestionarea echipamentelor de print. Echipa noastră de specialiști va asigura un training detaliat, explicând funcționalitățile echipamentului, instruind în mod eficient în utilizarea optimă a acestuia și oferind sfaturi și trucuri pentru a maximiza productivitatea și calitatea imprimărilor.

Oferim un abonament lunar care acoperă întreținerea continuă a echipamentelor de print. Acest abonament include servicii de manoperă pentru întreținere, înlocuirea consumabilelor originale, piese de schimb, kituri de întreținere și înlocuirea echipamentelor în caz de defecțiuni majore. Prin intermediul abonamentului, clienții noștri beneficiază de costuri predictibile și de o funcționare fără întreruperi a echipamentelor.

Echipa noastră tehnică oferă servicii de mentenanță preventivă pentru a preveni defecțiunile și pentru a menține echipamentele de print într-o stare optimă de funcționare. De asemenea, oferim servicii de reparații în cazul apariției unor probleme sau defecțiuni. Echipa noastră tehnică răspunde prompt și eficient pentru a minimiza orice timp de nefuncționare a echipamentelor și pentru a asigura continuitatea afacerii.

Oferim o opțiune de facturare pe baza costului per pagină imprimată. Clienții plătesc un preț fix per pagină, care include toate serviciile necesare, cum ar fi consumabilele, întreținerea și reparațiile. Această metodă de facturare ajută la controlul și planificarea bugetului și elimină costurile ascunse sau neașteptate.

SOLUȚII PERSONALIZATE

Contactați-ne acum și venim prompt cu o prezentare personalizată, conform nevoilor specifice companiei dumneavoastră!
Eficiență garantată

MPS vă oferă avantaje de necontestat

Oferim soluții complete pentru serviciile de print, care aduc beneficii semnificative pentru afaceri. Avem ca obiective reducerea costurilor cu 15-30%, creșterea transparenței și eficienței operaționale și asigurarea siguranței informațiilor.

Serviciile noastre se concentrează pe monitorizarea flotei de echipamente, astfel încât să puteți obține o vedere clară asupra costurilor și utilizării acestora. Avem o soluție de monitorizare care vă permite să urmăriți și să gestionați eficient echipamentele din diverse locații, astfel încât să puteți obține un control mai bun asupra resurselor dvs.

Oferim, de asemenea, monitorizarea stocurilor de consumabile, astfel încât să puteți avea întotdeauna o imagine clară asupra nivelului de utilizare al tonerelor și a altor consumabile. Aceasta vă ajută să planificați achizițiile și să evitați timpul pierdut în așteptarea înlocuirii consumabilelor.

Control asupra bugetului

De ce să apelezi la serviciul de Cost per pagină?

1.

firmele pot cheltui 1-3% din cifra de afaceri pe print și generarea de documente, iar economiile de cost ajung până la 30%

2.

19,5% pierderi de productivitate sunt generate de probleme apărute în lucrul cu documentele

3.

doar 20% din documentele imprimate într-o organizație sunt duplex (față-verso)

4.

40% din solicitările către suportul IT sunt legate de activități de printare

midasoft-printer-businesss
Optimizarea costurilor

Cost per pagină

Acest serviciu oferit de MIDA SOFT BUSINESS se fundamentează pe principiul plății în funcție de utilizarea și consumul real. Utilizatorii nu trebuie să achiziționeze sau să gestioneze echipamentele sau materialele consumabile; ei achită doar pentru cantitatea de pagini efectiv utilizate. Această abordare este avantajoasă pentru companii, întrucât facilitează gestionarea mai eficientă a costurilor de imprimare și elimină necesitatea unor cheltuieli inițiale semnificative pentru procurarea echipamentelor și a consumabilelor.

În contrast cu modelele tradiționale în care companiile cumpără echipamente și consumabile și apoi suportă costurile de întreținere și reparații, modelul "cost per pagină" transferă multe dintre aceste responsabilități către furnizorul de servicii. Acesta poate reprezenta o opțiune atrăgătoare pentru companiile care doresc să-și optimizeze costurile, să-și gestioneze mai bine bugetul și să-și concentreze resursele asupra activităților cheie.

PRINT - Conversia digitală a documentelor

Echipă dedicată de tehnicieni cu experiență

Conversia digitală a documentelor asigură captarea, procesarea, clasificarea, stocarea, controlul și publlicarea informațiilor, toate acestea într-un mediu sigur, rapid și ușor de utilizat.

Întregul proces de conversie digitală poate fi realizat de echipa Mida Soft Business. Compania noastră a dezvoltat continuu această linie de business, astfel încât, în momentul de față dispunem de o echipă dedicată de tehnicieni cu experiență, certificați de cei mai mari producători și importatori de echipamente de printing. Mida Soft Business oferă toate tipurile de servicii pentru copiatoare, imprimante și faxuri, după cum urmează:

PARTENERI DE INCREDERE

Aveți probleme cu echipamentele?

Ape­lați cu încredere la experții MIDA SOFT BUSINESS!

1.

Echipa de asistență și servicii Mida Soft Busines este compusă din 6 persoane, pentru clientii din București.

2.

Dispunem de o reţea de parteneri certificati si calificati, care acoperă cele 42 de judeţe la nivelul intregii tari.

3.

Întregul suport și serviciile echipei Mida Soft Busines constau în ingineri certificați tehnic.

Standardele noastre

Aceste certificări reprezintă angajamentul nostru ferm față de calitate, mediu și sănătatea angajaților, evidențiindu-ne abordarea dedicată îmbunătățirii continue a performanțelor în toate aceste domenii. Astfel, clienții, partenerii și comunitatea pot avea încredere că activitățile noastre sunt desfășurate în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale.

Date de contact

Contactati-ne acum!

ADRESA

Str. Doina, nr.9, Et. 1, Incinta Dual,
Sector 5, București, C.P. 052151

PROGRAM

Luni - Vineri: 9:00-17:30
Sambata - Duminica: inchis

TELEFON / FAX

Tel.: 021 4137108 / 031 1053434
Fax: 031 1053435

EMAIL

office@midasoft.ro
vanzari@midasoft.ro
service@midasoft.ro