loader image
Parteneri de incredere

PORTOFOLIUL DE PRODUSE ȘI SOLUȚII IT&C

Mida Soft Business oferă o gamă diversificată de produse și soluții IT&C, sisteme IT complexe și aplicații de dezvoltare software, Securitate, asistenţă tehnică în ceea ce privește soluția livrată, consultanță IT, toate acestea fiind susţinute de o echipă cu abilităţi tehnice deosebite, logistică impecabilă și o excelentă cunoaștere a pieţei din România și a particularităţii fiecărei industrii.

Infrastructură de la Mida Soft Business

Mida Soft Business și partenerii săi oferă soluţii complete folosind cele mai noi tehnologii și metode pentru managementul de proiect și implementarea de soluții IT&C, având o bogată expertiză în următoarele domenii:

• Infrastructură de servere și servicii de stocare a datelor;

• Infrastructură de servere pornind de la baza Intel până la blade frame-uri și medii complexe main-frame cu producători precum: HP, IBM, Dell, Fujitsu, Lenovo;

• Desktop-uri, notebook-uri, servicii de imprimare și mentenanță;

• Soluții de back-up.

Începând de la soluții de proiectare, instalarea echipamentelor de reţea si pană la monitorizare și suport, oferim și o gamă completă de servicii de infrasturctură și servicii conexe.

Dezvoltare de soluții software și consultanță IT

Prin dezvoltarea de aplicații software personalizate, Mida Soft Business poate oferi soluții software proiectate și realizate în urma modelării proceselor de business ale clienților, care se integrează perfect în infrastructura deja disponibilă.

• Managementul și monitorizarea resurselor;

• Implementarea soluțiilor software de securitate;

• Soluții ERP (Enterprise Resource Planning);

• Soluții CRM (Customer Relationship Management);

• Managementul și arhivarea documentelor;

• Managementul proceselor de business și fluxul documentelor;

• Business Intelligence și raportare.

Asistență & Consultanță

Experiența ne ajută să oferim soluții complete

Mida Soft Business se evidențiază prin gama sa diversificată de produse și soluții IT&C, abilitățile tehnice remarcabile ale echipei, logistica impecabilă și cunoașterea profundă a pieței din România și a specificului fiecărei industrii. Compania oferă o abordare completă și personalizată pentru a răspunde nevoilor și obiectivelor afacerilor clienților săi, contribuind la creșterea și dezvoltarea acestora.

Asistența tehnică este un aspect esențial pentru clienți în utilizarea și gestionarea soluțiilor IT furnizate de Mida Soft Business. Compania oferă suport tehnic profesionist și prompt, pentru a rezolva orice problemă sau neclaritate legată de utilizarea produselor și soluțiilor IT. Echipa noastră de experți tehnici este pregătită să ofere asistență și consultanță în timp util și să furnizeze soluții personalizate pentru nevoile specifice ale clienților.

Consultanța IT este un alt serviciu important oferit de Mida Soft Business. Având o cunoaștere extinsă a pieței din România și înțelegând particularitățile fiecărei industrii, compania oferă consultanță specializată în domeniul IT. Echipa noastră de consultanți IT colaborează strâns cu clienții pentru a identifica și implementa soluțiile optime pentru afacerile lor, contribuind astfel la eficiența și succesul acestora.

PARTENERI DE INCREDERE

Standardele noastre

Aceste certificări reprezintă angajamentul nostru ferm față de calitate, mediu și sănătatea angajaților, evidențiindu-ne abordarea dedicată îmbunătățirii continue a performanțelor în toate aceste domenii. Astfel, clienții, partenerii și comunitatea pot avea încredere că activitățile noastre sunt desfășurate în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale.

Date de contact

Contactati-ne acum!

ADRESA

Str. Doina, nr.9, Et. 1, Incinta Dual,
Sector 5, București, C.P. 052151

PROGRAM

Luni - Vineri: 9:00-17:30
Sambata - Duminica: inchis

TELEFON / FAX

Tel.: 021 4137108 / 031 1053434
Fax: 031 1053435

EMAIL

office@midasoft.ro
vanzari@midasoft.ro
service@midasoft.ro