loader image

Service & Mentenanță

Service prompt și eficient

Asigurăm o funcționare optimă a fluxului de lucru

Service-ul și mentenanța pentru echipamentele de imprimare reprezintă un aspect esențial în asigurarea funcționării optime a fluxurilor de lucru în mediile de afaceri moderne. O gamă diversă de companii și organizații depinde de imprimante, copiatoare și alte dispozitive de tipărire pentru a gestiona documente, a comunica informații și a susține activitățile de zi cu zi. În acest context, serviciile de mentenanță corespunzătoare sunt cruciale pentru a menține eficiența, productivitatea și fiabilitatea acestor echipamente.

Mentenanța preventivă joacă un rol central în asigurarea performanțelor optime ale echipamentelor de imprimare. Aceasta implică verificări periodice și intervenții pentru a preveni eventualele probleme sau defecțiuni. Tehnicienii specializați pot efectua curățarea, ajustările și înlocuirile necesare pentru a menține echipamentele în stare perfectă de funcționare. Prin identificarea potențialelor probleme în stadii incipiente, se minimizează timpul de nefuncționare și se reduc costurile asociate reparațiilor majore.

Service-ul pentru echipamentele de tipărire include, de asemenea, rezolvarea problemelor tehnice în mod rapid și eficient. Atunci când o imprimantă sau un copiator întâmpină dificultăți, este crucial să se aibă acces la experți calificați care pot diagnostica și remedia rapid situația. Acest lucru contribuie la evitarea întreruperilor în fluxul de lucru și asigură că activitățile de imprimare și copiere se desfășoară fără probleme.

Aveți probleme cu echipamentele?

Ape­lați cu încredere la experții MIDA SOFT BUSINESS!

1.

Echipa de asistență și servicii Mida Soft Busines este compusă din 6 persoane, pentru clientii din București.

2.

Dispunem de o reţea de parteneri certificati si calificati, care acoperă cele 42 de judeţe la nivelul intregii tari.

3.

Întregul suport și serviciile echipei Mida Soft Busines constau în ingineri certificați tehnic.

midasoft-tehnician
MIDA SOFT BUSINESS

Servicii personalizate adaptate nevoilor specifice ale clienților

Pe lângă mentenanța și service-ul curent, furnizorii profesioniști oferă adesea și servicii personalizate adaptate nevoilor specifice ale clienților. Acestea pot include monitorizarea remote a stării echipamentelor, furnizarea automată de consumabile (cum ar fi tonerele și hârtia), gestionarea optimizată a parcului de echipamente și consiliere pentru actualizări tehnologice sau schimbarea echipamentelor depășite.

În concluzie, service-ul și mentenanța pentru echipamentele de imprimare sunt vitale pentru eficiența și productivitatea organizațiilor din toate domeniile. Prin investirea în servicii profesioniste, companiile pot minimiza întreruperile, pot preveni costurile neașteptate și pot asigura că fluxurile lor de lucru rămân fără probleme, indiferent de cerințele de imprimare.

PARTENERI DE INCREDERE

Standardele noastre

Aceste certificări reprezintă angajamentul nostru ferm față de calitate, mediu și sănătatea angajaților, evidențiindu-ne abordarea dedicată îmbunătățirii continue a performanțelor în toate aceste domenii. Astfel, clienții, partenerii și comunitatea pot avea încredere că activitățile noastre sunt desfășurate în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale.

Date de contact

Contactati-ne acum!

ADRESA

Str. Doina, nr.9, Et. 1, Incinta Dual,
Sector 5, București, C.P. 052151

PROGRAM

Luni - Vineri: 9:00-17:30
Sambata - Duminica: inchis

TELEFON / FAX

Tel.: 021 4137108 / 031 1053434
Fax: 031 1053435

EMAIL

office@midasoft.ro
vanzari@midasoft.ro
service@midasoft.ro