loader image

Despre noi

Cine suntem?

MIDA SOFT BUSINESS în câteva cuvinte

Suntem o companie cu capital 100% românesc, înființată în anul 2003, având ca domeniu principal de activitate vânzarea de Produse și Servicii IT. În cei 20 de ani de la înființare, Mida Soft Business și-a diversificat portofoliul de servicii și liniile de business, iar în momentul de față oferă soluții complete axate pe tehnologie: de la infrastructură, software, soluții de imprimare și management de documente, securitate cibernetică la consultanță specializată pe fiecare dintre aceste domenii de expertiză.

Rapida dezvoltare a companiei se datorează serviciilor sale de o calitate deosebită, parteneri-atelor, inovației, atenției față de nevoile specifice ale fiecărui client și responsabilității cu care sunt abordate toate proiectele. Numărul clienților a crescut de la an la an, iar în prezent Mida Soft Business oferă servicii și soluții IT&C pentru mai mult de 4000 de clienți din diferite domenii de activitate: Instituții Publice, Producție, Retail și Distribuție, Energie și Utilități, Media, Banking și Servicii Financiare, Asigurări, Sănătate.

Mida Soft Business a reușit să atragă în echipa sa specialiști cu o solidă expertiză tehnică, având 10 -15 ani de experiență profesională, în companii de renume pe piaţa românească, în toate cele 5 linii de business.

Filosofia de afaceri

Filosofia de afaceri a companiei Mida Soft Business este aceea de a menţine o relaţie pe termen lung cu clienţii săi, axată pe comunicare și găsirea celor mai bune soluții care să vină în întâmpinarea problemelor de business cu care se confruntă aceștia.

Principii de management

Ne angajăm să îndeplinim solicitările clientului, indiferent de complexitate, astfel încât fiecare proiect realizat de noi să fie un succes, fapt ce reprezintă cel mai important obiectiv al companiei noastre;

Avem cerințe la standarde înalte în ceea ce privește profesionalismul și competența tehnică a angajaților noștri;

Vom urmări în mod proactiv noi oportunități de afaceri și le vom realiza cu etică și responsabilitate pe fiecare dintre ele.

Misiunea noastră

În următorii 10 ani ne propunem să ajungem în top 3 integratori din România, facilitând un mod de lucru modern și o creștere reală a utilizării serviciilor digitale, cu o puternică componentă de siguranță cibernetică, atât în mediul de lucru privat cât și în cel guvernamental.
Valorile

MIDA SOFT BUSINESS

Întreaga activitate pe care o desfășurăm se bazează pe următoarele concepte de bază pe care ne construim relațiile cu clienții, furnizorii și partenerii noștri de afaceri.
BENEFICIILE OFERITE CLIENTILOR

Mida Soft Business in cifre

Cifra de afaceri

No Data Found

Profit net

No Data Found

Salariati

No Data Found

Standardele noastre

Aceste certificări reprezintă angajamentul nostru ferm față de calitate, mediu și sănătatea angajaților, evidențiindu-ne abordarea dedicată îmbunătățirii continue a performanțelor în toate aceste domenii. Astfel, clienții, partenerii și comunitatea pot avea încredere că activitățile noastre sunt desfășurate în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale.

 
PARTENERI DE INCREDERE

Date de contact

Contactati-ne acum!

ADRESA

Str. Doina, nr.9, Et. 1, Incinta Dual,
Sector 5, București, C.P. 052151

PROGRAM

Luni - Vineri: 9:00-17:30
Sambata - Duminica: inchis

TELEFON / FAX

Tel.: 021 4137108 / 031 1053434
Fax: 031 1053435

EMAIL

office@midasoft.ro
vanzari@midasoft.ro
service@midasoft.ro