Mida Soft Business – 17 ani de experiență în industria IT, soluții și dezvoltare software

De peste 17 ani răspundem cu succes la nevoile clienților noștri, oferindu-le soluții flexibile, sigure și eficiente pentru echipamente IT, dezvoltare software, echipamente de printat sau consumabile, servicii integrate de cost-pe-pagină, birotică și papetărie.

”Ajutăm companiile să își atingă maximul potențialului de business prin oferirea unor soluții dedicate și adaptabile oricărei afaceri”

Valorile Mida Soft Business

 • Încredere.
  Reprezintă fundamentul pe care mizăm în construirea oricărui parteneriat mutual avantajos. O obținem prin calitatea serviciilor și produselor noastre.
 • Promptitudine.
  Este modul în care acționăm în orice moment, pentru a ne păstra un loc important în preferințele clienților noștri.
 • Profesionalism.
  Îl dovedim prin seriozitatea cu care derulăm orice proiect, de la primul până la ultimul pas.
 • Ambiție.
  Este un resort care ne păstrează tonusul la cote de maximă performanță și ne ajută să ne reinventăm în mod constant, pentru a deveni mai puternici și mai competitivi.
 • Angajament.
  Este felul în care înțelegem să demonstrăm seriozitatea și devotamentul față de fiecare proiect, indiferent de dimensiunea lui.

Soluții Mida Soft Business

Echipamente IT&C

Echipamentele IT&C reprezintă „core business” la MIDA Soft Business. De altfel, acum 15 ani, am început exact cu oferirea de echipamente IT&C și de atunci am crescut împreună cu clienții pe care îi deservim.

Echipamente Print

De la simple imprimante până la echipamente complexe de printat, copiat și scanat, Mida Soft Business livrează deja de 15 ani cele mai adecvate soluții adaptate fiecărei companii în parte.

Servicii

Asigurăm mentenanță, service IT cu promptitudine și la costuri corecte. Profesionalismul și experiența noastră fac ca orice potențială problemă să își găsească imediat o soluție

Soluții CyberSecurity

Îți protejăm afacerea cu soluții de CyberSecurity care previn și depistează atacurile cibernetice din exterior sau interior. Acestea au fost testate deja și s-au dovedit infailibile pentru atacurile de tip cibernetic.

Echipamente Print

De la simple imprimante până la echipamente complexe de printat, copiat și scanat, Mida Soft Business livrează de 15 ani cele mai adecvate soluții adaptate fiecărei companii.

Vă doriți o soluție sau un serviciu furnizate de Mida Soft Business sau doriți detalii in legătură cu acestea? Lăsați-ne datele dvs. și vă contactăm în cel mai scurt timp.

Nume

Adresa de e-mail

Subiect

Mesaj

 
Distribuiti: