Parteneri, Uncategorized

Noi imprimante Lexmark în portofoliul Mida Soft

Această gamă extinsă de imprimante și multifuncționale A4 oferă utilizatorilor business un mixt ideal de fiabilitate, productivitate și securitatea datelor.

Imprimantele A4 color CS421dn, CS521dn, CS622de, CX421adn, CX522ade, Seriile CX620 și CX625 și multifuncționalele mono din seriile MS725, MS820, MX720 și MX820 vin echipate cu o serie de caracteristici îmbunătățite care reduc costul total al proprietății.

Construite pentru a rezista, noile imprimante sunt dotate cu rame de oțel și componente cu o perioadă crescută de funcționare, ceea ce asigură longevitatea și stabilitatea echipamentelor pentru mulți ani, chiar și în cele mai dure medii de lucru.

Datorită procesoarelor puternice și memoriei crescută modelele lansate pot executa mai multe task-uri în același timp, precum trimiterea unui fax în timp ce pe fundal se imprimă cu redarea optică a caracterelor (OCR).

Performanțele îmbunătățite și randamentul crescut se traduc printr-o perioadă mai lungă de funcționare, mai puține intervenții service și un cost total al proprietății mult îmbunătățit.

Pentru detalii legate de preț și alte informații – vanzari@midasoft.ro