Uncategorized

Nou parteneriat cu Xerox pentru MPS

BUCUREȘTI, 13 august 2018 – Xerox România a semnat un nou contract pentru a extinde parteneriatul cu Mida Soft Business, prin care compania include în oferta sa serviciile Xerox de management al imprimării (MPS).

Mida Soft Business este partener autorizat Xerox încă din 2005, oferindu-le clienților săi echipamente de birou A3, echipamente de producție și software Xerox. Mida Soft Business deservește clienți din diverse industrii precum sănătate, producție, retail și distribuție, energie și utilități, media, banking și servicii financiare și asigurări. Business-urile din aceste domenii beneficiază enorm de pe urma simplificării proceselor de imprimare și a celor care implică volume mari de documente. Astfel, în 2018, Mida Soft a devenit partener acreditat în programul Xerox Channel Managed Print Services, pentru a-și putea ajuta clienții să răspundă acestor nevoi.

„Colaborarea pe partea de servicii de management al imprimării a fost un pas natural în cadrul unui parteneriat atât de longeviv precum este acesta,” explică Florin Sudor, CMPS manager, Xerox România. „Avem toată încrederea că portofoliul Xerox de servicii de management al imprimării, alături de echipa de profesioniști ai Mida Soft, vor ajuta clienții să își optimizeze fluxurile de lucru și costurile asociate imprimării.”

„Parteneriatul cu Xerox nu poate decât să ne încânte și să reconfirme faptul că Mida Soft Business este unul dintre cei mai importanți jucători de pe această piață. Abordăm fiecare proiect cu profesionalism și ambiție, oferind clienților noștri soluțiile și serviciile potrivite nevoilor lor și respectând cele mai înalte standarde de calitate. Parteneriatul strategic pe care l-am încheiat cu Xerox România ne va ajuta să ne îndeplinim această promisiune față de clienții deja existenți și să atragem alții noi”, afirmă Ciprian Baranga, Director Executiv Mida Soft Business.

Atunci când pun la dispoziția clienților serviciile de management al imprimării, partenerii Xerox își diversifică propria ofertă, având la dispoziție un portofoliu extins de echipamente, metodologii și acces la instruire pentru specialiștii tehnici și de vânzări – totul cu investiții minime. La Xerox, lucrăm alături de partenerii noștri pentru a dezvolta și furniza cele mai potrivite soluții personalizate pentru nevoile clienților – controlul costurilor, managementul centralizat al flotei de echipamente și garantarea calității serviciilor oferite.
Puteți găsi mai multe informații despre serviciile de management al documentelor oferite de Xerox aici.

Despre Xerox

Xerox (NYSE: XRX) este unul dintre liderii tehnologiei care inovează modul în care lumea comunică, se conectează și lucrează. La Xerox, înțelegem care este esența transmiterii informației și toate formele pe care le ia aceasta. Susținem integrarea hârtiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerința în creștere pentru mobilitate și la nevoia interconectării sferei profesionale cu cea personală. În fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare și soluțiile inteligente pentru locul de muncă ajută utilizatorii să comunice și să lucreze mai eficient. Aflați mai multe pe www.xerox.com.

Despre Mida Soft Business

Mida Soft este o companie cu capital 100% românesc, înființată în 2003 și care are ca domeniu principal de activitate vânzarea de produse și servicii IT. Compania și-a început activitatea cu vânzarea soluțiilor de imprimare și a serviciilor aferente și și-a diversificat treptat portofoliul îndreptându-se și către ale segmente ale pieței IT: PC-uri, rețelistică, servere, storage, virtualizare, dezvoltarea aplicațiilor de business (ERP/CRM/WMS) și securitatea datelor companiilor. Astăzi, compania oferă clienților soluții complete, end-to-end: soluții ERP/CRM, soluții de cybersecurity, echipamente și consumabile, service și mentenanță. Rapida dezvoltare a companiei se datorează serviciilor sale de o calitate deosebită, parteneriatelor, inovației, atenției față de nevoile specifice ale fiecărui client și responsabilității cu care sunt abordate toate proiectele. Pentru mai multe informații, accesați www.midasoft.ro.