loader image

Micfrosoft 365

Mida Soft Business & Microsoft 365

Explorați modul în care Microsoft 365 contribuie la creșterea productivității angajaților.

*** Începând cu 1 octombrie 2023, Microsoft va modifica conținutul planurilor Office și Microsoft 365 pentru a oferi clienților din zona economică Europeană posibilitatea de a achiziționa Microsoft Teams separat de planurile actuale.

Clienții care sunt în prezent abonați la oricare din planurile implicate vor avea posibilitatea să reînnoiască și să adauge licențe pe planurile pe care le folosesc acum și includ Teams, și după data de 1 octombrie 2023.

Modificarea influențează clienții care achiziționează pentru prima dată planuri Office/Microsoft 365 după data de 1 octombrie 2023.

Noii abonați la planurile Office/Microsoft 365 Enterprise care doresc să ofere utilizatorilor Microsoft Teams vor trebui să achiziționeze atât un plan Office/Microsoft 365, cât și Microsoft Teams.

Clienții vor putea alege între suitele existente Microsoft 365 Business Basic, Microsoft 365 Business Standard, Microsoft 365 Business Premium cu Microsoft Teams sau noua gamă fără Microsoft Teams.

Pentru întrebări, consultații și detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail vanzari@midasoft.ro.

Productivitatea, colaborarea și securitatea reprezintă aspecte vitale pentru orice companie. Microsoft 365 este o soluție comprehensivă și integrată, care adresează toate aceste aspecte și oferă o platformă eficientă pentru a sprijini activitățile de lucru în echipă și pentru a proteja datele și informațiile esențiale ale companiei.

Unul dintre punctele forte ale Microsoft 365 este faptul că oferă o gamă largă de instrumente familiare, cu care majoritatea angajaților sunt deja obișnuiți. Acest lucru facilitează tranziția și elimină necesitatea unei reinstruiri extinse. Angajații pot continua să folosească aplicațiile și software-ul pe care le cunosc, ceea ce contribuie la menținerea productivității și a fluxului de lucru fără a întâmpina dificultăți majore.

SOLUȚII PERSONALIZATE

Contactați-ne acum și venim prompt cu o prezentare personalizată, conform nevoilor specifice companiei dumneavoastră!

Standardele noastre

Aceste certificări reprezintă angajamentul nostru ferm față de calitate, mediu și sănătatea angajaților, evidențiindu-ne abordarea dedicată îmbunătățirii continue a performanțelor în toate aceste domenii. Astfel, clienții, partenerii și comunitatea pot avea încredere că activitățile noastre sunt desfășurate în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale.

Date de contact

Contactati-ne acum!

ADRESA

Str. Doina, nr.9, Et. 1, Incinta Dual,
Sector 5, București, C.P. 052151

PROGRAM

Luni - Vineri: 9:00-17:30
Sambata - Duminica: inchis

TELEFON / FAX

Tel.: 021 4137108 / 031 1053434
Fax: 031 1053435

EMAIL

office@midasoft.ro
vanzari@midasoft.ro
service@midasoft.ro