loader image

Lucrăm intens și cu entuziasm
la noul site de

e-commerce e-commerce e-commerce e-commerce

și ne dorim să fim
alegerea voastră!

by MIDA SOFT BUSINESS

EMIDA.RO

Lumea comerțului electronic este în continuă evoluție, iar anii care urmează promit să fie interesați atât pentru clienți, ca experiență de cumpărături, dar și pentru comercianți.

Odată cu creșterea continuă a comerțului electronic și progresul tehnologiei, este important să ținem pasul cu cele mai recente tendințe și previziuni pentru a veni proactiv în întâmpinarea nevoilor și așteptărilor clienților.

Ținem pasul cu viitorul!

Într-o lume dinamică și în continuă evoluție, domeniul comerțului electronic rămâne în permanentă transformare. Dinamica tehnologică și comportamentul consumatorilor continuă să modeleze această industrie în mod semnificativ. De aceea venim în întâmpinarea voastră și vă punem la dispoziție o nouă platformă de e-commerce.

emida2

Artificial Intelligence (AI) și Machine Learning (ML)

Inteligența artificială (AI) și învățarea automată (ML) au deja un impact în comerțul electronic, iar noi ne dorim sa oferim recomandări personalizate, pentru a îmbunătăți rezultatele căutării și pentru a automatiza multe aspecte ale experientei de cumpărături. Acest lucru va face cumpărăturile mai eficiente și mai plăcute pentru clienti.

Social Commerce

Platformele de social media sunt deja canale de marketing si de vanzare importante pentru afacerile de e-commerce, iar ofertele si serviciile noastre vor fi comunicate in mod prompt si profesionist, iar procesul de vanzare poate incepe direct din platformele respective, facilitând accesul la informatie utilizatorilor acestor plarforme.

Augmented Reality (AR) și Virtual Reality (VR)

Tehnologiile Augmented Reality (AR) și Virtual Reality (VR) oferă clienților o experiență captivantă și interactivă, permițându-le să vizualizeze produsele într-un mod care înainte era imposibil

Înțelegerea convingerilor clienților

Suntem foarte atenti la problemele sociale și de mediu, construim încredere, loialitate și un sentiment de comunitate cu publicul nostru. Acordam prioritate durabilității și transparenței în operațiunile pe care le desfasuram și comunicam permanent pentru un stil de viață durabil. Este important ca noi să înțeleagem convingerile și valorile clienților lor pentru a crea conexiuni semnificative si durabile.

Marketing conversational

Marketingul conversațional este o tendință în creștere, utilizând tehnologii precum chatbot-uri, aplicații de mesagerie și asistenți vocali pentru a interacționa cu clienții într-un mod personalizat și mai captivant. Această abordare permite comunicarea bidirecțională în timp real între noi și clienți, permițându-ne să răspundem eficient nevoilor clienților și să construim relații mai puternice.

Re-commerce

Re-commerce este o practica de revânzare a bunurilor utilizate, resigilate si devine o preocupare importanta a noastra. Suntem responsabili si constienti de impactul asupra mediului, al consumului rapid, si vom promova inclusiv bunurile utilizate, care pot fi cumparate si refolosite in conditii foarte bune de catre alti clienti.

BOPIS - Buy online, pick up in-store

Cumpărați online, plasand comanda pe site, si aveti optiunea sa ridicați produsul în magazin (BOPIS). Venim in intampinarea clientilor cu un model de cumpărături care permite acestora să achiziționeze produse online și să le ridice din magazin, economisind timp și permitand un program felxibil.

Comert unificat

Comerțul unificat este o strategie de vânzare care urmărește să ofere o experiență de cumpărături consecventă și fără întreruperi pe toate canalele, permițând clienților sa acceseze website pentru cumparaturi pentru cosumatorul final de acasa, pentru consumatorul final entitate juridica private sau guvernamentala, prin accesarea aceliasi platforma si prin posibilitatea de a comanda online cu livrare sau cu ridicare de la sediul companiei. Această facilitate este atribuită cererii tot mai mari pentru o experiență de cumpărături integrată și adoptării de noi tehnologii. Astfel, ne propunem sa îmbunătățim satisfacția și loialitatea clienților.

Livrare OOH (Out-Of-Home)

Livrarea în afara domiciliului (OOH) este deja o necesitate, deoarece consumatorii caută mai multă comoditate în experiențele lor de cumpărături. Astfel, vom da posibilitatea clientilor sa opteze pentru livrare în locații publice, in locker-ele din proximitate, facilitând primirea comenzilor fără a fi nevoiți să fie acasă la o data sau o anumita ora, oferind mai multă flexibilitate și confort.
Cartea noastră de vizită

MIDA SOFT BUSINESS

20 ani de experiență în industria IT, soluții și dezvoltare software

Suntem o companie cu capital 100% românesc, înființată în anul 2003, având ca domeniu principal de activitate vânzarea de Produse și Servicii IT. În cei 20 de ani de la înființare, Mida Soft Business și-a diversificat portofoliul de servicii și liniile de business, iar în momentul de față oferă soluții complete axate pe tehnologie: de la infrastructură, software, soluții de imprimare și management de documente, securitate cibernetică la consultanță specializată pe fiecare dintre aceste domenii de expertiză.

https://www.traditionrolex.com/41

Rapida dezvoltare a companiei se datorează serviciilor sale de o calitate deosebită, parteneriatelor, inovației, atenției față de nevoile specifice ale fiecărui client și responsabilității abordării tuturor proiectelor. Numărul clienților a crescut de la an la an, iar în prezent Mida Soft Business oferă servicii și soluții IT&C pentru mai mult de 4000 de clienți din diferite domenii de activitate: Instituții Publice, Producție, Retail și Distribuție, Energie și Utilități, Media, Banking și Servicii Financiare, Asigurări, Sănătate.
ÎNCREDERE & CALITATE

Branduri de top

Oferim produse superioare din categorii diverse, provenind exclusiv de la branduri de renume. Ne asigurăm că fiecare element pe care îl comercializăm se bucură de calitatea cea mai înaltă, provenind de la producători de top din industrie. Astfel, clienții noștri pot avea încredere că alegând produsele noastre, investesc în durabilitate, performanță și satisfacție pe termen lung.
Date de contact

Contactati-ne acum!

ADRESA

Str. Doina, nr.9, Et. 1, Incinta Dual,
Sector 5, București, C.P. 052151

PROGRAM

Luni - Vineri: 9:00-17:30
Sambata - Duminica: inchis

TELEFON / FAX

Tel.: 021 4137108 / 031 1053434
Fax: 031 1053435

EMAIL

office@midasoft.ro
vanzari@midasoft.ro
service@midasoft.ro