loader image

Servicii

Mida Soft Business

Expertiza și Asistența Tehnică pentru Afaceri

Într-o lume tot mai digitalizată și competitivă, companiile au nevoie de soluții și servicii de înaltă calitate pentru a-și menține avantajul competitiv și a se adapta la cerințele pieței. Mida Soft Business înțelege aceste nevoi și oferă consultanță și asistență tehnică personalizată, atât înainte, cât și după vânzare. Cu o echipă de ingineri calificați și specialiști dedicați pentru fiecare linie de business, compania oferă o gamă largă de servicii în domenii variate, pentru a susține succesul și dezvoltarea clienților săi. Iată cum Mida Soft Business acoperă nevoile specifice ale fiecărei industrii.

Mida Soft Business oferă clienților săi o abordare flexibilă

midas-erp-feature

Produsele și serviciile Mida Soft Business

În proiectele de servicii, care presupun dezvoltare și implementare software, definire cerințe infrastructură, avem o abordare consultativă, care include următoarele etape:

Soluții IT specifice pentru verticale

Servicii financiare: bănci, asigurări, leasing

Energie și utilități: petrol, gaze, energii regenerabile

Administrație publică

Tehnologia informației și comunicații

Produse farmaceutice și servicii medicale

Retail și distribuție

Consultanță și integrare de sisteme complexe axate pe tehnologie.

ENERGIE REGENERABILĂ

Suntem preocupați de menținerea unui mediu înconjurător curat și căutăm să oferim mereu cele mai bune soluții. Tocmai de aceea am introdus în portofoliul nostru soluții și produse de energie re-genarabilă prin panouri solare flexible, de la parteneri cu experiență în domeniu.

ENERGIE REGENERABILA

Suntem preocupați de menținerea unui mediu înconjurător curat și căutăm să oferim mereu cele mai bune soluții. Tocmai de aceea am introdus în portofoliul nostru soluții și produse de energie re-genarabilă prin panouri solare flexible, de la parteneri cu experiență în domeniu.

Echipa de SERVICE și MENTENANȚĂ

Echipa de asistență și servicii Mida Soft Busines este compusă din 6 persoane, pentru clientii din București si o reţea de parteneri certificate si calificati, care acoperă cele 42 de judeţe. Întregul suport și serviciile echipei Mida Soft Busines constau în ingineri certificați tehnic, care pot acoperi atât proiecte de infrastructură, pornind de la configuraţii de bază, cum ar fi desktop-uri, note-book-uri, printing cât și echipamente Data Centers și servicii de imprimare.

Contactați-ne și vă vom oferi cele mai bune soluții pentru afacerea dumneavoastră!

PARTENERIATE

Am dezvoltat parteneriate de încredere cu cele mai mari nume ale industriei de IT&C

https://www.traditionrolex.com/37

Partener HP Amplify Power Services

Managed Print Services, Print Lifecycle Services Specialist, PS Lifecycle Service Specialist. Acest statut vine ca o recunoaștere a capacității noastre de a oferi clienților soluții complete de printing: echipamente, consumabile, MPS. În calitate de partener Amplify Power Services, specialiștii noștri HP oferă o expertiză de neegalat în ceea ce privește întregul portofoliu de produse și servicii HP.

Partner Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solutions

Recunoașterea competențele tehnice și de licențiere dobândite de Mida Soft Business.

Dell Gold Partner

Datorită experienței și standardelor ridicate în ceea ce privește serviciile oferite.

Asus Platinum Partner

Ceea ce înseamnă pentru noi accesul clienților la produse, soluții și consultanță de calitate. Experții noștri vă pot ajuta să configurați soluțiile Asus potrivite afacerii dumneavoastră, oferind asistență pe întreaga perioadă de implementare a proiectului.

Fortinet Cloud Security

Fapt ce vine să certifice capabilitatea noastră de a furniza soluții Fortinet, integrând în mod nativ soluțiile de securitate pentru rețele, aplicații și platforme pentru a sprijini și îmbunătăți inovația digitală.

Canon Gold Partner

O recunoaștere a capacităților și competențelor noastre de a răspunde cu profesionalism solicitărilor primite.

Lenovo Intelligent Devices Partner 2023

O emblema pentru Intelligent Devices ( laptop , desktop, monitor, workstation etc. )
cisco-partner-1

Cisco Select Integrator
in South East Europe

Distincție ce vine ca o recunoaștere atât a capacităților noastre aprofundate în vânzarea de soluții Cisco cât și a abilităților tehnologice.

HP Amplify Impact Catalyst 2023 3-Star Badge

Am fost onorati cu prestigiosul certificat HP Amplify Impact FY23 Catalyst 3-Star Partner! Această recunoaștere subliniază angajamentul nostru puternic în promovarea sustenabilității și a impactului pozitiv asupra mediului în cadrul parteneriatului nostru cu HP.

Standardele noastre

Aceste certificări reprezintă angajamentul nostru ferm față de calitate, mediu și sănătatea angajaților, evidențiindu-ne abordarea dedicată îmbunătățirii continue a performanțelor în toate aceste domenii. Astfel, clienții, partenerii și comunitatea pot avea încredere că activitățile noastre sunt desfășurate în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale.

Date de contact

Contactati-ne acum!

ADRESA

Str. Doina, nr.9, Et. 1, Incinta Dual,
Sector 5, București, C.P. 052151

PROGRAM

Luni - Vineri: 9:00-17:30
Sambata - Duminica: inchis

TELEFON / FAX

Tel.: 021 4137108 / 031 1053434
Fax: 031 1053435

EMAIL

office@midasoft.ro
vanzari@midasoft.ro
service@midasoft.ro