Parteneri, Uncategorized

Noul Samsung Flip – viitorul colaborării

Samsung-Flip-6

Transformați întâlnirile moderne de afaceri

Indiferent de nevoile dumneavoastră de comunicare, display-ul Samsung Flip poate îmbunătăți calitatea oricărei întâlniri. Ideile dumneavoastră prind viață la o calitate a imaginii UHD. Dispaly-ul se activează prin recunoaștere pe bază de senzori pentru a avea siguranța că întâlnirea dumneavoastră începe la timp. Cu ajutorul stand-ului portabil pe roți , puteți transforma orice locație într-un spațiu pentru întâlnirile de afaceri.

Design-ul Flᴉp

Personalizați și lucrați în funcție de dimensiunile dumneavoastră ideale de scriere. Echilibrați înălțimea pivotului pentru a alinia automat display-ul Flip la nivelul ideal. Folosiți înclinarea ergonomică de 4.5 grade pentru modul portret pentru a obține un unghi de scriere natural. Configurați orientarea display-ului portret sau landscape pentru a maximiza spațiul de scriere disponibil.

Flᴉp Connection

Tehnicile standard folosite pentru susținerea întâlnirilor de afaceri fac dificilă localizarea surselor de intrare necesare pentru conectarea dispozitivelor externe. Conectivitatea versatilă a display-ului interactiv Smasung Flip face ca porturile USB dedicate, porturile calculatoarelor-tabletă, tabletelor și dispozitivelor mobile să fie disponibile, economisind timpul valoros al întâlnirii de afaceri, extinzând capacitatea de participare.

Navigarea Flᴉp

Nu mai trebuie sa sortați hârtii pentru a găsi idei sau conversații specifice. Display-ul Samsung Flip a eliminat acest proces anevoios memorând toate adnotările din timpul întâlnirii de afaceri într-o bază de date centralizată, cu posibilitatea de căutare și de navigare pentru localizarea unui anumit element în doar câteva secunde. Pre-vizualizarea detaliată afișează, de asemenea, cum va arăta fișierul recapitulativ înainte de a fi împărtășit cu participanții prezenți fizic și cei aflați la distanță.

SAMSUNG Lets Flip