Noutati, Parteneri

Imprimare mobilă fără cerneală

Imprimantele mobile Brother PJ imprimă documente de calitate înaltă oriunde

Mulțumită existenței numeroaselor dispozitive inteligente, acum se poate beneficia de toate facilitățile pe care le-am avea într-un birou fie că lucrăm de acasă ori de pe teren. Dacă ne referim la imprimare, acum și aceasta este accesibilă de oriunde, și chiar fără cerneală, cu echipamentele inteligente Brother PJ.

Aducând imprimarea aproape de utilizatori, Brother a pus în aplicare peste 100 de ani de experiență, și aduce o gamă largă de echipamente mobile și desktop, putând acoperi astfel o varietate de cereri ale clienților din diferite domenii de activitate – domenii care sunt și ele în continuă evoluție și pe care Brother dorește să le susțină.

Imprimare portabilă din geanta de laptop

Gama de imprimante mobile Brother PJ, imprimă documente A4 fără a fi nevoie de cerneală. Designul compact și ușor înseamnă că pot fi utilizate pentru a imprima în deplasare de către angajații care lucrează la distanță, acasă, sau poate fi transportată la întâlniri cu clienți. Poz site imprimante mobile

Echipamentul Brother PJ poate fi bine introdus într-un buzunar de rucsac sau în geanta laptop-ului, făcând utilizatorii mai eficienți și demonstrând performanță chiar în fața clienților.

Conceput pentru a fi flexibil, cu accesorii ce răspund unor utilizări variate, seria PJ imprimă documente A4 dedicate afacerilor, rapoarte medicale, documentații de service sau, de ce nu, șabloane pentru tatuaje. În gamă există un echipament potrivit pentru fiecare activitate.

Principalele beneficii ale imprimării mobile:

  • Eficiență, libertate și mobilitate sporite
  • Costuri reduse de administrare a birourilor
  • Încredere sporită a clienților datorită imprimării la fața locului
  • Precizie mai mare, reducând erorile umane
  • Instrument de afaceri valoros pentru încheierea rapidă a tranzacțiilor

Cu o lățime de doar 26 cm și o greutate de aproximativ 480g (cu excepția bateriei), seria PJ-700 oferă o adevărată soluție mobilă A4 care se potrivește cu ușurință într-o servietă sau într-o geantă pentru computer și poate fi montată în vehicule sau în alte zone de lucru.

Medii de utilizare și aplicații

  • Vânzări pe teren – Depășiți așteptările clienților utilizând imprimanta din seria Brother PJ în timp ce vă deplasați sau la fața locului. Profesioniștii ocupați în domeniul vânzărilor pe teren pot imprima orice este necesar la sediul clienților lor, fără a fi nevoie să comunice înapoi la birou, oferindu-le mai mult timp pentru a vizita alți clienți.
  • Logistică și livrări – Imprimați o gamă largă de documente pe drum, în camion sau la sediul clientului. Viteza de imprimare rapidă este ideală pentru șoferii de livrare ocupați, cu programe agitate.
  • Serviciile de urgență – Imprimantele din seria Brother PJ au devenit din ce în ce mai populare în Europa în serviciile de urgență pentru o varietate de aplicații. Atunci când sunt utilizate împreună cu suportul vehiculului și încărcătorul auto, s-au dovedit a fi soluția perfectă în vehicul pentru Poliție, Ambulanță și Servicii de pompieri la scară globală. Imprimând documente medicale sau amenzi, acestea pot reduce riscul de erori de serviciu, economisind timp prețios ofițerilor și personalului medical.

Brother poate furniza instrumentele necesare dezvoltatorilor de software pentru a integra funcția de imprimare în aplicația lor mobilă. Driverele de imprimantă sunt disponibile pentru sistemul de operare Windows®, iar seturile de dezvoltare software pot fi furnizate pentru a sprijini aplicațiile Apple iOS, Android și Windows® Mobile. Pentru a vedea mai multe informații, vizitați: www.brother.eu/developers