Uncategorized

Brother Secure Print Plus

Protejați-vă documentele și respectați reglementările

Brother Secure Print+ este un firmware ce vă permite să imprimați documentele confidențiale în mod sigur.

Documentele confidențiale și importante sunt uneori imprimate și lăsate la echipament, existând riscul potențial ca aceste informații să ajungă în mod greșit la alte persoane.

Secure Print+ este un sistem de imprimare securizată simplu și eficient. Securitatea documentelor este îmbunătățită imediat, asigurându-vă că documentele importante sunt protejate.

Cu Brother Secure Print+ obțineți: Brother Secure Print_poza site

  • Documentele confidențiale sunt imprimate atunci când aveți nevoie
  • Doar personalul autorizat poate colecta propriile documente
  • Documentele importante nu sunt lăsate la îndemâna altor persoane

Secure Print+ permite configurarea unui card ID NFC astfel încât utilizatorul să atingă un echipament cu cardul ID și acesta să imprime sarcina dorită. Pot fi create și profiluri individuale pentru a da acces la anumite sau la toate funcțiile echipamentului.

Datele sunt salvate temporar în memoria imprimantei până când solicitați imprimarea documentului. Odată imprimat, datele sunt șterse.

Durata de timp pentru care datele sunt salvate pe echipament poate fi configurată conform cerințelor dvs. Dacă datele sunt lăsate mai mult timp decât intervalul specificat, acestea vor fi șterse automat.

Brother Secure Print+ este disponibil pentru următoarele echipamente laser mono și color: MFC-L9570CDW, MFC-L8900CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW, MFC-L6900DW, MFC-L6800DW, DCP-L6600DW, HL-L6300DW, HL-L6400DW, și suportă până la 200 de utilizatori.