Noutati

Continuăm împreună!

Mida Soft Business alături de partenerii săi

Deși traversăm o perioadă dificilă, înțelegem pe deplin responsabilitatea pe care o avem față de toți aceia alături de care am crescut, ne-am dezvoltat și susținut reciproc. Tocmai de aceea, decizia de a continua împreună a venit firesc, și depunem toate eforturile ca nici activitatea noastră și nici a celor care depind de noi să nu aibă de suferit.

Cei 17 ani de când activăm în acest domeniu au creat mai mult decât simple relații de afaceri. Au creat adevărate parteneriate care au rezistat de-a lungul timpului, au crescut împreună, ajungând la maturitate.

Întreaga noastră activitate se bazează pe următoarele concepte de bază pe care ne construim relațiile cu clienții, furnizorii și partenerii noștri de afaceri: Ascultăm, Analizăm și Acționăm. Aceste valori ne definesc modul de lucru și caracterizează abordarea noastră de business. Vom continua să păstrăm aceste valori esențiale care ne-au consacrat la aceleași standarde ca și până acum.

Chiar dacă există anumite dificultăți în ceea ce privește disponibilitatea produselor în depozitele producătorilor și distribuitorilor, puteți apela la noi în continuare, cu aceeași încredere ca și până acum, atât pentru echipamente cât și pentru soluții de relocare a activității sau de securitate cibernetică.

De asemenea, am suplimentat stocul de măști și mănuși de protecție de la 4CR (producător german), produse din portofoliul nostru cu care ne adresăm, în mod normal, domeniului auto, tocmai pentru a acoperi și soluționa toate solicitările primite pentru această categorie de produse de protecție, foarte căutate în acest moment. Suntem dedicați în continuare solicitărilor primite și împreună cu partenerii noștri vom găsi soluția potrivită pentru fiecare.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată în toți acești ani și ne dorim să rămânem împreună cu voi, pentru că în afaceri, ca și în viața personală este important să ai alături de tine persoane pe care știi că poți conta și că te vor susține exact atunci când ai mai multă nevoie.

Am preluat și ascultăm îndemnul #stamacasa pentru că este cel mai bun lucru pe care îl putem face și este printer puținele lucruri care țin exclusiv de noi pentru a preveni răspândirea epidemiei. Totodată, lansăm un îndemn nou #continuamimpreuna pentru că împreună suntem mai puternici și vom putea trece cu bine peste această perioadă.

Totul va fi bine!