Uncategorized

VersaLink Seria C7000 cu tehnologia ConnectKey

Imprimanta multifuncţională color VersaLink C7020/C7025/c7030 cu tehnologie Xerox ConnectKey oferă fiabilitate desăvârşită, integrare perfectă şi productivitate avansată.

Concepută pentru fiabilitate superioară, VersaLink C7000 Series se distinge printr-un concept nou de hardware, cu mai puţine piese mobile, componente mai rezistente şi un sistem avansat de creare a imaginilor.

Tehnologia Xerox ConnectKey

Aplicaţiile Xerox ConnectKey preinstalate contribuie la optimizarea eficienţei la birou, iar accesul de pe ecran la Xerox App Gallery oferă funcţionalităţi extinse, precum aplicaţia Xerox Easy Translator Service, care traduce rapid documentele scanate în numeroase limbi.

Funcţia Simple ID permite utilizatorilor individuali şi grupurilor să introducă ID-ul de utilizator şi parola o singură dată, pentru a beneficia apoi de acces rapid, securizat şi simplu la presetările specifice sarcinii şi la aplicaţiile utilizate frecvent, de pe un ecran iniţial personalizat.

Modularitate, versatilitate, fiabilitate

VersaLink C7000 Series vă oferă libertatea să lucraţi unde şi cum doriţi, cu conectivitate încă de la început la Google Drive, la Microsoft OneDrive şi la Dropbox, dar şi cu acces la opţiuni suplimentare prin Xerox App Gallery.

Aveți posibilitatea de a opta pentru una dintre cele cinci opțiuni de stivuire disponibile pentru a mări capacitatea de hârtie precum și de a alege opțiunile de finisare.

Caracteristici:

  • Copiere de până la 600 x 600 dpi
  • Imprimare de până la 1200 x 2400 dpi
  • Imprimare mobilă: Apple® AirPrint, compatibilitate cu Google Cloud Print, pluginuri Xerox Print Service şi Mopria Print Service pentru Android
  • Procesor/Memorie (Standard): 1,05 GHz Dual Core/ 4GB memorie
  • Imprimare din/scanare în Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox, Microsoft Office 365, Box, platforma Xerox DocuShare şi altele
  • Conectivitate: Ethernet 10/100/1000 Base-T, High-speed USB 3.0, Wi-Fi® şi Wi-Fi Direct® cu kitul opţional Wi-Fi, „atingere pentru asociere” NFC
  • Ecran tactil 7 inch

 

Pentru detalii legate de preț și alte informații: vanzari@midasoft.ro