Uncategorized

Sunteți sigur că datele dvs sunt în siguranță?

Pe 27 noiembrie 2018, reprezentanții Mida Soft Business sunt prezenți la Conferința Internațională “Banking 4.0” unul dintre cele mai importante evenimente ale anului dedicate tehnologiilor emergente.

Inteligență artificială, biometrie, blockchain, sunt subiecte care vor schimba felul în care se fac afaceri și banking în lume și în România, însă orice discuție care nu ia în considerare elemente de securitate cibernetică nu este nici relevantă, nici completă.

De aceea, reprezentanții Mida Soft Business vor oferi participanților la conferință informații de actualitate despre felul în care datele financiare, economice, tehnice, sau cu caracter personal pe care firmele și băncile le stochează sau le distribuie în cadrul corespondenței interne și externe pot fi protejate de atacurile cibernetice.

Soluțiile de cybersecurity de la Wallix și Vectra, din cadrul portofoliului Mida Soft Business, sunt în centrul discuțiilor pe care participanții la Conferința Internațională “Banking 4.0” le vor avea pe 27 Noiembrie la Hotel Novotel din București. 200 de specialiști din banking, asigurări, telecom, companii fintech, firme de IT, case de avocatură, asociații profesionale, autorități, reprezentanți media sunt așteptați la acest eveniment. Tuturor, Mida Soft Business, Wallix și Vectra le vor demonstra cum pot fi siguri că datele lor sunt în siguranță.