Uncategorized

SC2020 – cea mai mică amprentă la sol

Multifuncționalul laser color A3 – Xerox DocuCenter SC2020 este soluția ideală pentru spații mici, fiind un echipament cu funcționalități multiple și avantaje suplimentare ale unor culori vii, pentru a ieși în evidență.

Xerox a dezvoltat o tehnologie de cap de imprimare de mare precizie, S-LED care face posibila o rezolutie de iesire de 1200 x 2400 dpi. De asemenea, IReCT (Image Registration Control Technology) este o tehnologie digitală de control al registrației imaginilor, care vă oferă precizie ultraînaltă de 2400 dpi. Datorită acesteia, amplasarea extrem de precisă a punctelor vă pune la dispozitie o calitate de imprimare extraordinară.

Xerox DocuCenter SC2020 – cea mai mică amprentă la sol, costuri reduse, productivitate si eficiență!

DocuCentre SC2020 folosește toner EA-Eco, care este produs folosind tehnologia de agregare a emulsiei pentru a forma particule de toner mai mici și mai uniforme decât în cazul tonerelor convenționale, cu o calitate a imaginii mult superioară.

Xerox si-a folosit capabilitățile de design și inovatie pentru a realiza un echipament desktop puternic. Echipamentul poate fi amplasat pe birou, economisând spațiu prețios, făcând posibilă imprimarea descentralizată în grupul de lucru, astfel încât angajații să aibă imprimantele la îndemână și să poată lucra fără întreruperi.

DocuCenter SC2020 permite copierea ambelor fețe ale cardurilor pe aceeasi față a hârtiei foarte simplu: puneți cardul pe ecranul de copiere, apăsați butonul Copiere card ID și urmați instrucțiunile afișate pe ecran. Această lucrare se face la fel de simplu ca și copierea a 2 pagini de document pe o singură față a hârtiei.

O funcție extrem de importantă, care se regăsește printre dotările echipamentului este funcția Auditron, care permite controlul procesului de imprimare prin setarea permisiunilor pentru toți utilizatorii. Puteți acorda utilizatorilor înregistrați permisiunea de a imprima color, puteți limita numărul de pagini, precum puteți și restricționa drepturile utilizatorilor neînregistrati de a imprima color sau de a realiza copii.

Caracteristici:

  • Design compact
  • Ecran tactil, intuitiv
  • Ușor de folosit
  • Rezoluție printare: 1200×2400 dpi
  • Rezoluție scanare: 600×600 dpi
  • Timp de încălzire: 39s
  • Timp de răspuns printare: 8.6s
  • Limbaj printare: HBPL PCL6 PCL5e
  • Dimensiune: 595 x 586 x 634 mm
  • Greutate: 49 kg

Pentru detalii legate de preț și alte informații: vanzari@midasoft.ro