Noutati, Parteneri

Reciclăm și protejăm planeta cu HP PPP

Sustenabilitatea se află în centrul filozofiei HP încă de la etapa de design a unui produs și până la sfârșitul vieții sale. Inovatori în industrie, întregul proces de reciclare este astfel conceput pentru a da o nouă viață cartușelor originale HP și tonerelor LaserJet. Pentru a contribui la îndeplinirea obiectivelor exigente de sustenabilitate ale HP, mai mult de 80% dintre cartușele de cerneală și 100% dintre cartușele de toner LaserJet sunt fabricate în prezent folosind plastic reciclat.

Programul HP Planet Partners (PPP) pentru consumabile reprezintă o modalitate convenabilă de a returna și  recicla cartușele și tonerele originale HP. Este gratuit și vă oferă diverse opțiuni simple de returnare. Cartușele originale HP returnate prin PPP nu sunt niciodată reumplute, revândute și nu există posibilitea să ajungă la o groapă de gunoi.

Folosind cartușele și tonerele originale HP aveți siguranța alegerii unui mod sustenabil de imprimare. Și, în plus beneficiați de o calitate de imprimare excepțională și fiabilă în timp ce contribuiți la protejarea mediului înconjurător.

Când reciclați cartușele prin intermediul HP Planet Partners Programme (PPP), contribuiți la readucerea la viață a produselor. Toate cartușele înapoiate trec printr-un proces de reciclare, prin mai multe etape, în cadrul căruia materialele sunt rafinate pentru a fi folosite la fabricarea de noi cartușe originale HP și alte produse de utilizare zilnică. Reciclarea are loc în locații certificate din Franța și Germania folosind procese certificate conform ISO 14001 și ISO 9001.

RETURNAȚI CARTUȘELE

Există trei opțiuni convenabile pentru a returna cartușele HP folosite, goale:

  • Retururi individuale
  • Retururi bulk: folosind cutii de colectare – livrarea și ridicarea cutiilor sunt incluse și pot fi comandate online.
  • Returnare prin revânzători/parteneri HP: predați cartușele la un reseller HP

 

HP folosește materiale plastice reciclate pentru a produce noi cartușe de cerneală și tonere HP originale

 

784 milioane de cartușe de cerneală și toner reciclate

4 miliarde de sticle de plastic reciclate

86 milioane de umerase de îmbrăcăminte reciclate

3,9 miliarde de noi cartușe și tonere originale HP

 

Beneficii

  • Obțineți o calitate remarcabilă a imprimării, reducând în același timp impactul asupra mediului cu mai puține retipăriri și mai puține deșeuri
  • Puteți returna cartușele originale HP uzate, alegând serviciul de reciclare gratuit și ușor de la HP, cu diferite opțiuni de returnare.
  • Utilizarea și reciclarea consumabilelor originale HP sprijină diverse inițiative sociale.