Noutati, Parteneri

Etichetare Brother cu Bluetooth

P-touch CUBE, aparatul de etichetare Brother cu Bluetooth

Specialistul în imprimare Brother are în portofoliul său și aparate de etichetat, disponibile în toate variantele: desktop, handheld, pentru acasă și chiar industriale.

Destinat mediilor aglomerate – cofetării, florării, grădinițe sau școli, mici magazine și ateliere meșteșugărești, Brother a creat un aparat cu design deosebit pentru a putea fi utilizat în orice spațiu. Punctul său forte este posibilitatea imprimării doar din aplicația telefonului – lucru care oferă libertate dar și exclusivitate utilizatorilor.

Utilizând benzi de etichete colorate dar și benzi de fundă cu text de culoare premium, aparatul poate fi utilizat să producă finisaje care diferențiază produse ambalate dar și lucrările copiilor atunci când este folosit la proiecte școlare sau cadouri aniversare. Poza 1

Un model deosebit prin design, P-touch CUBE, se poate utiliza direct din telefonul unui utilizator cu care se conectează prin Bluetooth. Din aplicația dedicată se poate crea un design de etichetă oricând, urmând ca imprimarea să o facă aparatul P-touch de îndată ce dispozitivele sunt conectate.

Aplicația gratuită Brother P-touch Design & Print este ușor de descărcat și utilizat din App Store și Google Play Store, și are o serie de caracteristici cheie pentru a ajuta utilizatorii atunci când creează etichete personalizate. Aceste caracteristici includ diverse șabloane cu instrucțiuni pentru a putea crea propriul mod de etichetă; o serie de fonturi, simboluri și cadre; poate salva etichetele create și un istoric pentru a simplifica procesul.

Aparatul de etichetare poate imprima pe o varietate de benzi diferite, inclusiv bandă textilă pentru haine, bandă mată transparentă pentru un finisaj premium, benzi adezive puternice pentru suprafețe aspre, cum ar fi o cutie de instrumente sau ghivece de plante, și benzi cu un fundal elegant cu model ca inimi, dantelă argintie sau un model geometric auriu.

De asemenea, este compatibil cu o varietate de panglici în diferite culori: text negru pe o panglică albă; auriu pe panglică albă; text auriu pe panglică roz; text auriu pe panglică bleumarin; text auriu pe panglică bordo – toate acestea sunt ideale pentru funde de cadouri și buchete.

P-touch CUBE are un design elegant și modern. Forma sa cubică, cu margini rotunjite, reflectă aspectul pictogramei unei aplicații pentru smartphone, în timp ce designul compact și culorile neutre îl potrivit și elegant în orice casă.

Funcția de imprimare rapidă produce etichete la 20 mm / sec, ceea ce este perfect pentru utilizare frecventă sau dacă utilizatorii doresc să producă mai multe etichete. Cu 180 dpi, calitatea imprimării de pe P-touch CUBE este deosobită.

P-touch CUBE permite utilizatorilor să facă mai mult decât etichetele simple, deoarece dispozitivul oferă opțiuni personalizabile pentru ca utilizatorul să își producă propriul design de etichetă. Dispozitivul este compatibil cu benzi pentru etichete și panglici, astfel încât poate fi folosit pentru artizanat, împachetarea cadourilor și evenimente. Lama integrată taie cu grijă etichetele, făcând procesul lin, fără probleme.

Mașina de etichetare poate fi benefică pentru diferite nevoi, inclusiv etichetarea recipientelor de alimente, utilizări pentru școli, birouri mari sau mici sau pentru scopuri decorative și meșteșugărești.