Noutati, Parteneri

Alege acum imprimantele smart Brother TD-4D

Rapiditate și eficiență în etichetare cu imprimantele Brother TD-4D

Dezvoltarea afacerii necesită echipamente sigure, eficiente și fiabile. Descoperă gama de imprimante pentru etichetare Brother TD-4D și alege soluția potrivită.

Efectele pandemiei precum și contextul social și economic actual au reprezentat provocări pentru majoritatea afacerilor autohtone, grăbind procesele de înțelegere a comportamentului utilizatorilor dar și alinierea la tendințele din piață. Astfel, pentru a rămâne competitiv, fiecare business a necesitat investiții corecte în achiziția de echipamente care să susțină cerințele și așteptările consumatorilor.

În acest sens, departamentele de logistică și depozitare au avut nevoie de eficientizarea și automatizarea proceselor de muncă. Trecerea serviciilor în mediul online și diversificarea portofoliului de produse nu reprezintă doar noi oportunități de creștere a numărului de clienți ci și obligativitatea de a gestiona rapid un număr tot mai mare de comenzi.

Astfel, utilizarea imprimantelor performante care să reducă timpii de etichetare, gestiune marfă, pregătire produs pentru livrare precum și alte operațiuni aferente departamentului de logistică și depozitare a devenit esențială.

Gama Brother TD-4D oferă dispozitive moderne pentru etichetare integrată și rapidă, cu aplicare în diverse arii de activitate.

Brother TD-4D. Imprimanta de care business-ul tău are nevoie

Imprimantele care fac parte din gama TD-4D sunt soluția Brother pentru procese de etichetare cât mai simple și la îndemâna angajaților tăi. Echipamentele au dimensiuni compacte, o interfață intuitivă și sunt pregătite pentru a fi rapid integrate cu sistemele de gestiune a mărfurilor existente la fața locului.

Etichetarea rapidă va permite reducerea costurilor aferente livrărilor de produse prin posibilitatea de a crea etichete specifice și necesare integrării mai multor clienți care asigură serviciile de curierat. În plus, o etichetare eficientă înseamnă asigurarea unor livrări rapide către clientul final și creșterea perspectivei de fidelizare a acestuia.

Etichetele produse de gama de dispozitive Brother TD-4D asigură posibilități extinse de personalizare a informațiilor printate. Astfel, se poate realiza procesarea eficientă a stocurilor fizice sau online, a avizelor de marfă, a comenzilor online, recepției și distribuirii de marfă între diferite puncte de lucru, precum și reducerea timpilor și a efortului depus pentru realizarea auditurilor sau a inventarelor periodice.

Brother TD-4D. Caracteristici principale

Gama TD-4D cuprinde patru imprimante cu caracteristici diferite, adaptabile în funcție de diverse arii de activitate industrială, comercială, de e-commerce sau din domeniul sănătății.

Modelele se remarcă prin rapiditate de etichetare, ce poate atinge viteze de până la 8 inch / secundă (ips). Majoritatea imprimantelor asigură integrare cu infrastructura de lucru existentă prin emulatoare compatibile cu cele mai folosite limbaje software de comandă, inclusiv ZPL.

Pentru echipamentele Brother se poate achiziționa o gamă variată de consumabile iar înlocuirea acestora se face de către personalul de la locul de muncă datorită construcției modulare, ușor de manevrat.

Set-up-ul Brother TD-4D este simplu și rapid, imprimantele permit numeroase posibilități de personalizare a etichetei. Se poate opta pentru modificarea structurii textului sau a caracterelor imprimate, dar și pentru  schimbarea fontului ori folosirea caracterelor evidențiate (prin bold sau italic), totul pentru a se obține etichete de cea mai bună claritate în vederea scanărilor ulterioare.

Vârful de gamă Brother TD-4D, cu modelul 4550DNWB, este echipat cu ecran LCD de 2.3 inch pentru control facil, alături de funcții care permit acționarea imprimantei de la distanță (inclusiv conectivitate WiFi și Bluetooth). Device-ul asigură o viteză de imprimare de 6 ips, la o calitate de 300dpi, pentru o etichetă ce poate avea lățimea de până la 105.7 mm.

Descoperă toate specificațiile tehnice ale imprimantelor din gama Brother TD-4D în catalogul Mida Soft Business și nu ezita să ne contactezi pentru mai multe informații sau pentru a comanda echipamentele potrivite de care afacerea și angajații tăi au nevoie.