Uncategorized

Mida Soft, centru autorizat de service HP

Blog Mida Soft Post - HP Partner First Premium

Mida Soft Business, unul dintre cei mai importanți integratori de pe piața românească anunță obținerea statutului de service autorizat HP, ceea ce vine la pachet cu un set de beneficii pentru clientul final: timp rapid de raspuns, reducerea timpului de reparatie, simplificarea procedurii. Această certificare vine să le completeze pe cele existente deja: Platinum Supplies Partner, Gold Personal System Partner, Platinum Imaging and Printing Partner, Managed Print Specialist.

“Mida Soft Business, partener HP First Platinum investește continuu în dezvoltarea capabilităților proprii pentru a putea oferi clienților săi cele mai bune soluții informatice. Ca urmare a acestui demers, suntem mândri să anunțăm că echipa tehnică Mida Soft Business a obținut statutul de service autorizat HP pentru întreaga gamă de echipamente de imprimare comerciale – Services Specialist – Printing. Acordarea acestui statut de către HP confirmă angajamentul nostru de a le oferi clienților produse, soluții și servicii HP la cel mai înalt grad de competență, acum și cu certificarea HP Inc. Un beneficiu major al faptului ca de acum inainte echipamentele HP pot fi reparate in service-ul nostru este reducerea timpului de asteptare al clientilor.” Ciprian Baranga, Director Executiv.

Mida Soft Business isi largeste astfel aria competentelor introducand o noua facilitate pentru clientii sai. In service pot fi aduse orice modele de imprimante sau multifunctionale HP de uz comercial, nefiind conditionati de sursa achizitiei sau perioada de garantie.

Parteneriatul cu HP s-a dezvoltat continuu, oferind clienților noștri ultimele tehnologii HP disponibile. Partner First Platinum reprezintă cel mai înalt statut de parteneriat HP și este acordat partenerilor cu rezultate excepționale înregistrate de-a lungul unui an fiscal, reprezentând o recunoaștere a gradului înalt de expertiză și excelență în servicii pe partea de printing.