Noutati, Parteneri

Elimină erorile de etichetare

Importanța etichetării eficiente cu coduri de bare și eliminarea erorilor de etichetare

Eficiente, durabile și mereu pregătite pentru lanțul logistic, imprimantele industriale din gama Brother TJ te ajută să elimini erorile de etichetare.

De-a lungul lanțului logistic pot apărea numeroase erori care afectează în mod direct sau indirect procedurile de la locul de muncă. Așa apar timpii irosiți, ineficiența procesului de muncă și productivitatea scăzută în rândul angajaților. Care sunt sunt cele mai des întâlnite cauze care duc la încetinirea procedurilor logistice?

Ei bine, procesele de recepție/expediție marfă depind, de cele mai multe ori, de detalii pe care le poți trece cu vederea. Spre exemplu, dacă ne referim la procesul de gestiune, cel esențial pentru activitatea generală din sectoare de tip industrial ori comercial, totul depinde de eficiența etichetării corecte. În acest sens, folosirea unor imprimante de etichetare cu coduri de bare rapide, eficiente din punct de vedere tehnologic și durabile poate influența randamentul lanțului logistic încă de la preluarea produselor sau a mărfii și până la expedierea către clientul final.

Angajații sunt cei care resimt în mod direct performanțele de etichetare. Imprimarea repetată a unor etichete de proastă calitate, setările dificile ale echipamentelor de imprimare sau chiar problemele la scanarea ulterioară a etichetelor nu fac decât să creeze un mediu de muncă stresant și ineficient din perspectiva costurilor și al productivității zilnice.

Provocările ridicate de gestionarea eficientă a lanțurilor logistice

Evidența produselor, preluarea mărfurilor, avizele, auditurile sau chiar inventarele reprezintă etape specifice lanțului logistic. Etichetarea corectă, lipsită de erori este esențială pentru derularea rapidă a proceselor de muncă și pentru respectarea normelor legale în vigoare.

Apariția erorilor în procesul de etichetare industrial duce, fără doar și poate, la înregistrarea unor costuri neprevăzute. Lipsa eficienței în rândul angajaților poate cauza o posibilă criză de personal iar întârzierile de expediție pot duce la pierderea contractelor cu clientul final.

Costuri adiționale pot apărea și în cazul unor retururi neplanificate sau din cauza timpilor mari necesari pentru gestionarea proceselor de scanare și înregistrare marfă. Toate etapele existente în lanțul logistic pot avea de suferit din cauza etichetărilor eronate, aspecte care se vor regăsi în raporturile de performanță.

Imprimante industriale Brother din gama TJ pentru automatizarea etichetării prin coduri de bare

Soluția pentru reducerea pierderilor de capital și pentru creșterea randamentului logistic este reprezentată de automatizarea etichetării industriale prin coduri de bare. În acest sens, a fost dezvoltată și introdusă gama de imprimante industrială Brother TJ.

Din această gamă fac parte 8 imprimante compacte, durabile și ușor de integrat. Seria TJ a fost creată pentru tipărirea în volume mari, pentru mai mult de 1.000 de etichete zilnic.

Echipamentele sunt potrivite pentru sectoare de
· producție,
· transport,
· logistică,
· retail,
· sănătate
și asigură un timp de funcționare îndelungat pentru productivitate imbatabilă.

Datorită vitezelor de imprimare ce pot atinge valori de până la 14ips, a rolei de hârtie de capacitate mare și a posibilităților extinse de compatibilitate cu limbaje obișnuite de imprimare, seria Brother TJ presupune etichetare eficientă, durabilă și conformă cu cerințele mediului industrial actual.

Automatizarea etichetării se realizează și prin diverse opțiuni de conectivitate care includ tehnologiile WiFi și Bluetooth, precum și prin interfața grafică prietenoasă cu utilizatorul, disponibilă prin intermediul unui afișaj LCD generos și intuitiv.

Brother TJ-4422TN. O soluție integrată pentru etichetare industrială cu coduri de bare

Cauți o imprimantă industrială eficientă în etichetarea cu coduri de bare? Brother TJ-4422TN este echipamentul compact care îți va oferi automatizarea de care procesul logistic are nevoie.
Echipamentul funcționează prin imprimare termică de înaltă calitate (cu o rezoluție de 300dpi), la o viteză de până la 12ips.

Feedback-ul cu utilizatorul este intermediat prin intermediul unui panou tactil iar posibilitățile de conectivitate includ toate opțiunile necesare: interfață WiFi, Bluetooth dar și porturi USB 2.0 de înaltă viteză, USB Host, serial sau LAN.

Desigur, imprimanta este compatibilă cu cele mai des întâlnite limbaje de comandă, inclusiv FBL-EZD (EPL2, ZPL2, DPL).

Confecționate din materiale durabile, în corpuri compacte, imprimantele Brother din seria TJ asigură soluții de durată pentru etichetare industrială prin coduri de bare de cea mai bună calitate.

Solicită mai multe informații de la consultanții Mida Soft Business și alege acum imprimantele profesionale de care afacerea ta are nevoie.