Uncategorized

3 motive pentru care ai nevoie de automatizare

Automatizarea în logistică și depozitare.

Descoperă cum poți automatiza procedurile de logistică și depozitare cu ajutorul imprimantelor pentru etichetare Brother.

Modul în care angajații tăi se ocupă de gestiunea mărfurilor în depozit influențează toate activitățile ulterioare. Indiferent de domeniul de activitate în cauză, nimic nu este posibil în lipsa produselor cu care lucrezi sau pe care le oferi spre achiziție către clienții tăi. Și, de cele mai multe ori, rapiditatea și corectitudinea în îndeplinirea sarcinilor de logistică și depozitare asigură perspectivele de creștere ale afacerii.

De aceea este important să găsești resursele necesare pentru automatizarea lanțului de aprovizionare. Sigur, setarea unui flux de muncă neîntrerupt și stabilirea unor proceduri clare la locul de muncă pot fi soluții menite să eficientizeze performanța angajaților. Însă, în lipsa echipamentelor potrivite riști să pierzi din rezultatele bune pe care le dorești pe termen mediu și lung.

Imprimantele de etichetare Brother îți pot asigura automatizarea procedurilor de logistică și de depozit. Cum? Iată principalele 3 motive pentru care merită să le alegi.

De ce să alegi o imprimantă Brother pentru etichetare performantă

#1 Manipulezi rapid și eficient marfa

Spuneam cât de importantă este preluarea mărfii pentru restul activităților specifice domeniului tău. Ei bine, o imprimantă pentru etichetare te va ajuta să manipulezi marfa în cel mai eficient mod posibil. Reglarea stocurilor, realizarea avizelor, integrarea stocurilor cu programele de gestiune sau distribuția mărfurilor către punctele de lucru vor reprezenta proceduri îndeplinite printr-o singură scanare a etichetei și/sau a codului de bare.

Echipamentele Brother asigură volume mari de etichete imprimate zilnic. Poți opta, în funcție de specificul afacerii tale, pentru imprimante industriale sau tip desktop, totul pentru ca manipularea mărfii pentru tot lanțul de aprovizionare să se facă fără pierderi de timp. În plus, ai la dispoziție imprimante care oferă personalizarea rapidă a etichetei imprimate prin intermediul unor setări intuitive, ușor de înțeles de către tot personalul tău.

#2 Scazi timpii de livrare sau de execuție

În cazul în care vinzi produse online sau oferi servicii care presupun livrarea coletelor într-un interval de timp bine stabilit, o imprimantă de etichetare te va ajuta să scazi timpii de livrare sau de execuție. Perfecte pentru domeniul medical, industrial sau de retail, aceste imprimante vor acoperi volume mari de etichete realizate zilnic (volum ce poate depăși mii de etichete zilnice) și vor asigura inventarierea mărfurilor într-un mod automatizat și mereu bine organizat.

Tot ce trebuie să faci este să scanezi etichetele pentru a lucra mai apoi în programul de gestiune exact așa cum îți dorești. În plus, cu ajutorul etichetelor lizibile și imprimate rapid te vei putea încadra în timpii asigurați de firmele de curierat și vei putea furniza transparență în ceea ce privește preluarea, returul sau scoaterea din gestiune a produselor.

#3 Crești satisfacția la locul de muncă

Performanța la locul de muncă nu se poate obține atunci când nu există continuitate printre angajații tăi. Atunci când automatizarea proceselor de logistică și depozit nu există, uzura poate interveni iar gradul de satisfacție la locul de muncă poate fi unul scăzut. De aceea, soluțiile tehnice moderne pot asigura un mediu de muncă plăcut care încurajează performanța.

Alege să oferi angajaților tăi imprimante Brother pentru etichetare rapidă și lipsită de probleme atunci când vine vorba de înțelegerea și folosirea software-ului de imprimare. Furnizează un mediu de muncă performant dacă vrei un business competitiv.

Alegerea corectă a imprimantelor pentru etichetare

Așa cum am menționat, există mai multe tipuri de imprimante Brother pentru etichetare. Alegerea echipamentelor se face în funcție de mai multe criterii care pot include volumul de muncă zilnic, specificul afacerii sau costurile de achiziție.

Descoperă modelele de imprimante Brother în oferta Mida Soft Business. Cere asistența consultanților noștri pentru informații suplimentare sau pentru servicii dedicate business-ului tău. Asigurăm comercializare de imprimante pentru etichetare de tip desktop sau industrial, închiriere de echipamente cu acoperirea costurilor de mentenanță și înlocuire de consumabile precum și suport tehnic și instruire pentru personalul care va lucra cu imprimantele alese.