Noutati, Parteneri

Productivitate fără limite – Laptop HP 250 G8


Bannere MidaSoft Laptop HP 250 G7 1080 x 1080 px (1)Conectează-te cu laptopul HP 250, disponibil la un preţ convenabil, dotat cu cea mai recentă tehnologie şi un şasiu durabil pentru protecţia PCului. Finalizează activităţile de afaceri cu procesoarele Intel® şi instrumentele de colaborare esenţiale.

Conceput pentru afaceri

Finalizează cu încredere proiectele cu cea mai nouă tehnologie cu procesoare puternice Intel® Core™ din generaţia a 10-a cu memorie DDR4 opţională sau memorie Intel® Optane™ şi opţiunile de stocare SSD.

Design mobil durabil

Nu îţi face griji, HP 250 poate ţine pasul cu stilul de lucru în deplasare datorită designului mai subţire şi mai uşor. Şasiul durabil protejează laptopul, astfel încât să arate la fel de profesional ca tine.

Bine conectat.

  • Acest laptop este gata de conectare la toate perifericele şi conceput pentru cerinţele de afaceri datorită porturilor USB Type-C, RJ-45 şi HDMI.
  • Asigură viitorul afacerii tale. PC-urile de la HP valorifică la maximum sistemul Windows 10 Pro, pentru a te proteja împotriva ameninţărilor de securitate actuale şi a maximiza caracteristicile de gestionare şi de productivitate pentru afaceri.
  • Uneori, în viață, singura soluție este conversația față în față. Grație camerei web HD opționale, cu interval dinamic larg (WDR) de la HP, vei arăta întotdeauna bine, atât în lumină puternică, cât şi slabă.
  • Beneficiază de experienţa completă cu opţiunile de stocare dublă. Iniţializează şi accesează mai rapid aplicaţiile datorită unităţii SSD şi bucură-te de spaţiul vast de stocare pentru conţinutul media digital, oferit de unitatea de disc de mare capacitate.
  • Suprimaţi zgomotul de fundal, inclusiv al clicurilor de tastatură, cu software-ul HP de reducere a zgomotului.
  • Conectează-te rapid la rețeaua cu conexiune prin cablu şi la perifericele de la birou sau de acasă folosind porturile RJ-45 şi HDMI. Fă copii de rezervă şi mută cu uşurință datele pe şi de pe HP 250, utilizând slotul rapid şi convenabil pentru carduri SD.
  • Modulul firmware TPM (Trusted Platform Module) oferă chei de criptare la nivel de hardware, care contribuie la protejarea datelor, e-mailului şi acreditărilor utilizatorilor.
  • Beneficiază de conexiuni rapide cu combinaţia LAN Gigabit şi WLAN 802.11ac/Bluetooth® 5,0 opţional.

 

Comandă aici

[contact-form-7 id=”4″ title=”Contact form 1″]