Noutati

Mida Soft Business vine la conferința internațională Banking 4.0

Mida Soft Business vine la conferința internațională Banking 4.0 – compania este partener al evenimentului pe soluții de securitate cibernetică

 

Mida Soft Business, partenerul WALLIX în România pe partea de soluții de securitate este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața locală de IT. În cei 15 ani de la înființare, Mida Soft Business și-a diversificat portofoliul de servicii și liniile de business, iar în momentul de față oferă soluții complete, axate pe tehnologie: de la infrastructură, software, securitate, printing și service la consultanță specializată pe fiecare dintre aceste domenii de expertiză.

„Oferim clienților noștri siguranța că datele financiare, economice, tehnice și cu caracter personal pe care le stochează în interiorul companiilor dar și corespondența internă și externă sunt protejate de atacurile cibernetice.”, potrivit comunicatului.

Soluțiile de CyberSecurity oferite au fost testate, dovedindu-se infailibile pentru atacurile de tip cibernetic. „Sunt soluții eficiente, care permit prevenirea, identificarea și monitorizarea atacurilor cibernetice.”, precizeaza compania.

”Având în vedere faptul că majoritatea companiilor lucrează cu date și informații sensibile, protejarea acestora devine prioritară. Alături de WALLIX și Vectra încercăm să dezvoltăm un parteneriat durabil în ceea ce privește soluțiile de securitate, educând companiile din Romania în această direcție. Mulți merg pe premisa că nu li se poate întâmpla lor iar atunci când cad victime ale unui atac cibernetic pagubele pot fi imense și de cele mai multe ori iremediabile. De aceea încercăm să educăm managementul companiilor în direcția prevenției.” Ciprian Baranga, Director Executiv Mida Soft Business.

Rapida dezvoltare a companiei se datorează serviciilor sale de o calitate deosebită, parteneriatelor, inovației, atenției față de nevoile specifice ale fiecărui client și responsabilității cu care sunt abordate toate proiectele. Numărul clienților a crescut de la an la an, iar în prezent Mida Soft Business oferă servicii și soluții IT&C pentru mai mult de 3.100 de clienți din diferite domenii de activitate: Instituții Publice, Producție, Retail și Distribuție, Energie și Utilități, Media, Banking și Servicii Financiare, Asigurări, Sănătate.

Conferinta internationala Banking 4.0 este cel mai important eveniment al anului dedicat tehnologiilor emergente care vor schimba industria bancară: inteligența artificială, biometrie și blockchain.
Peste 20 de experți din aproape 10 țări vor fi prezenți la București pentru a susține prezentări, workshop-uri, discuții interactive în panel-uri în fața unei audiențe formată din 200 de specialiști din banking, asigurări, telecom, companii fintech, firme de IT, case de avocatură, asociații profesionale, autorități, reprezentanți media.

Evenimentul se va desfășura pe toată durata zilei de 27 noiembrie, la Hotel Novotel.