Parteneri, Uncategorized

Mida Soft Business – achiziționează 10% din acțiunile Evomag

Mihai Patrascu, fondatorul si actionarul majoritar al magazinului electroIT EvoMag, a cedat recent 10% din actiuni catre distribuitorul Mida Soft Business in incercarea de a realiza “o sinergie pe termen lung”, fiind posibil ca in urmatorul an Mida Soft sa isi mareasca participatia in cadrul retailerului online.

“Mida Soft sunt foarte buni in special pe segmentul consumabilelor, imprimantelor, si alaturi de ei dorim sa dezvoltam o sinergie strategica in urma careia sa profitam de atuurile fiecarei entitati. Dupa intrarea in actionariatul EvoMag, ne asteptam sa crestem ponderea imprimantelor/consumabilelor in afacerile companiei”, a spus, pentru wall-street.ro, Patrascu.

El a subliniat ca in prezent consumabilele/imprimantele acopera circa 10% din totalul afacerilor de circa 14,5 milioane de euro ale EvoMag. “Este posibil ca in viitor Mida Soft sa isi mareasca participatia in cadrul EvoMag, dar nu este inca nimic batut in cuie”.

In prezent, EvoMag lucreaza cu circa 40 de distribuitori. Mida Soft a generat in 2013 afaceri de circa 6,43 milioane de euro, conform Ministerului de Finante. Mihai Patrascu detine in prezent 89% din EvoMag, 1% este detinut de sora lui, Patrascu Roxana, iar Mida Soft Business detine 10%.

Articol preluat din Wall-Street