Noutati, Parteneri

Imprimante pentru etichetare industrială

Gama Brother TD-4D: soluții inovative pentru imprimarea etichetelor

Vă prezentăm gama de imprimante compacte Brother TD-4D pentru etichetare rapidă și eficientă, cu aplicare în diverse arii de activitate.

Indiferent de specificul industriei sau al domeniului de afaceri, succesul fiecărui proces depinde de o bună organizare logistică a stocurilor și a produselor oferite. Astfel, putem spune că orice proiect are nevoie de infrastructură IT corectă, adaptată atât la nevoile actuale de business cât și ale pieței de desfacere.

Ca parte din serviciile și produsele Mida Soft Business vă prezentăm gama de dispozitive Brother TD-4D pentru imprimarea facilă a etichetelor industriale. Din gamă fac parte 4 modele de imprimante cu dimensiuni compacte care oferă soluții integrate pentru procedurile de etichetare din spații industriale, de producție, comerciale și medicale.

Brother TD-4D. Imprimare simplă, inteligentă și fără întreruperi

Brother TD-4D aduce cu sine o soluție îmbunătățită pentru etichetarea rapidă și inteligentă în managementul producției, acolo unde este necesar un volum susținut de imprimare, precum și ușurință atât în set-up-ul dispozitivelor cât și în folosirea zilnică a imprimantelor.

Cele 4 dispozitive din gama TD-4D sunt versatile, ceea ce le face compatibile cu o varietate de industrii, inclusiv depozitare, distribuție, comerț cu amănuntul sau asistență medicală.

Toate modelele asigură rapiditate în etichetare, cu imprimare de până la 8ips. Zona de lucru este una extinsă și permite imprimarea etichetelor de dimensiuni mari ce pot atinge până la 4 inch (aproximativ 10 centimetri). În plus, se pot folosi fonturi moderne pentru prezentarea detaliată a caracteristicilor ce urmează a fi afișate pe eticheta produsului. Spre exemplu, etichetarea permite folosirea caracterelor aldine (bold), precum și alte elemente tipografice speciale.

Dispozitivele din gama TD-4D oferă integrare perfectă și compatibilitate prin emulatoare cu cele mai folosite limbaje software de comandă, inclusiv ZPL.

Simplificarea proceselor de etichetare industrială

Imprimantele asigură etichetare eficientă din punctul de vedere al costurilor prin procesul de imprimare termic direct. Dispozitivele permit un set-up intuitiv și rapid prin configurarea automată a suporturilor și detectarea dimensiunii și a lungimii recomandate pentru procesul de etichetare. Astfel, se evită pierderile de timp și de resurse datorită unei calibrări eficiente a imprimantei direct din interfața software. În acest sens, dispozitivele sunt prevăzute și cu o funcție de verificare a capului de imprimare pentru claritatea codului de bare rezultat în procesul de etichetare, permițând scanarea ulterioară facilă.

Cele patru imprimante din gama Brother TD-4D au un design compact, modular ceea ce înseamnă că piesele sunt interschimbabile și că se pot atașa accesorii de tăiere specifice fiecărei industrii. Avantajul principal asigurat de modularitatea imprimantei constă în posibilitatea întreținerii interne pentru device-uri, precum și înlocuirea consumabilelor în cel mai simplu și rapid mod posibil.

Modelele Brother TD-4D. Specificații cheie

Din gama TD-4D se pot alege modelele:

 • TD-4410D: 203dpi, USB + Serial;
 • TD-4420DN: 203dpi, USB + Serial + LAN;
 • TD-4520DN : 300dpi, USB + Serial + LAN;
 • TD-4550DNWB: 300dpi, USB + Serial + LAN + WLAN +BT + USB Host.

 
Specificații tehnice cheie pentru gama de imprimante Brother TD-4D:

 • Rezoluții suportate: 203dpi, 300dpi;
 • Viteză maximă de imprimare: 8ips (203dpi) / 6ips (300dpi);
 • Lățime maximă de imprimare: 104.1mm sau 4.09 inch (203dpi) / 108.4mm sau 4.27 inch (300dpi);
 • Lungime maximă de imprimare: 3,000mm;
 • Programe de comandă: Raster, ESC/P, P-touch Template, ZPL emulation;
 • Software compatibil: aplicație mobilă (pentru iOS și Android), Font Manager download;
 • Dimensiuni imprimantă: 180 mm (lățime) sau 7.08 inch, 155 mm (înălțime) sau 6.10 inch, 224 mm (lungime) sau 8.82 inch;
 • Panou de control: 3 LED și 3 butoane sau 3 LED și 7 butoane pentru TD-4550DNWB.

 

Pentru mai multe informații despre soluțiile, serviciile și partenerii Mida Soft Business nu ezitați să ne contactați.