Noutati

Consultații medicale și telemedicină

Programator Online: Acces rapid și facil la consultații medicale prin intermediul telemedicinei

În contextul actual al pandemiei de coronavirus, când distanțarea socială a devenit un criteriu esențial în limitarea răspândirii acestui virus, telemedicina a devenit o necesitate. Multe companii din domeniul sănătății au înțeles acest lucru și au pus la dispoziția pacienților diferite soluții de telemedicină, minimizând astfel interacțiunea cu aceștia. Este cea mai simplă cale de acces la servicii medicale de calitate, în siguranță, reducând în același timp costurile.

Programatorul Online este o astfel de soluție care permite urmărirea pacientului de la distanță, și o mai bună gestionare a programărilor. Pacientul își poate face programarea online, la ora și în ziua dorite, alegând medicul după o vizualizare inițială a programului acestuia. Este o aplicație utilă atât pacienților cât și personalului clinicilor, care are astfel posibilitatea de a-și gestiona mult mai ușor întreaga bază de clienți. Iar comunicarea medic – pacient se îmbunătățește vizibil.

O aplicație ușor de folosit, atât de pacienți, cât și de medici

Ceea ce face diferența între multiplele aplicații cu aceste functionalități este interfața intuitivă și ușor de folosit. Odată conectat la aplicație, permite accesul la informații privind statusul programărilor și informări despre programările următoare, atât în formă grafică cât și numerică. Permite vizualizarea programărilor pe zile, săptămâni, luni, facilitând astfel partea de raportare.

Fluxul programărilor trebuie să fie unul foarte simplu: în primă fază pacientul intră pe site-ul clinicii, își selectează ziua, ora și medicul la care dorește programare și trimite solicitarea, fiind atenționat în cazul în care este nevoie de un bilet de trimitere.  Medicul va primi cererea pe mail și sms, iar după aceptare, pacientul va primi la rândul lui un sms și un mail cu confirmarea programării precum și ora și numele doctorului.

“Este genul de aplicație care face raportarea mai accesibilă ca niciodată. Și asta deoarece permite rapoarte complexe privind serviciile, personalul și programările, la un click distanță. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți perioada și obțineți rapoartele dorite în doar câteva secunde”, declară Ciprian Baranga, Director Executiv Mida Soft Business, compania care a dezvoltat această aplicație de telemedicină.

Dosarul pacientului, la îndemâna fiecărei clinici ori spital

Aplicația este mult mai complexă de atât, având multiple funcționalități menite să simplifice această parte a business-ului unei clinici sau a unui spital. Se pot adăuga, modifica sau șterge locații, medici, specializări, pacienți, se pot completa detalii ale fiecărui pacient astfel încât, la final să rezulte un dosar al pacientului, având trasabilitate deplină.

Programator Online este o soluție completă de gestiune a întregului flux de consultații medicale oferind atât pacienților cât și medicilor funcționalități avansate, într-un mod sigur si prietenos, punând accent pe calitatea serviciilor și siguranța datelor.