loader image

ERA ERP – Distribuție

O soluție ERP de la Mida Soft Business

MODULUL DISTRIBUȚIE

Permite gestionarea proceselor în care este necesară facturarea automată (batch) la anumite momente în timpul lunii, necesitate specifică companiilor care oferă servicii de distribuție, sau, în general, prestează servicii periodice unui portofoliu constant de clienți etc.

O arhitectură solidă

O arhitectură solidă

Caracteristici generale

Sunt calculate și contabilizate automat penalitățile, soldurile anterioare, valorile curente și sunt oferite informații în timp real necesare activității de control a creditelor.

De asemenea, se oferă situații necesare managementului, balanțele de intrări ieșiri, situația pierderilor în sistem precum și mecanismul de avertisment în situația unui dezechilibru prestabilit între intrări-ieșiri (dacă este cazul).

Modulul distribuție permite listarea automată de facturi sortate în funcție de diverse criterii: județe, orașe, zone (definite de utilizator), grupuri de clienți (definite de utilizator), străzi, agenți (definiți de utilizatori) etc.

SOLUȚII PERSONALIZATE

Contactați-ne acum și venim prompt cu o prezentare personalizată, conform nevoilor specifice companiei dumneavoastră!
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută la navigarea paginilor. Puteți alege să dezactivațisau să activați anumite cookie-uri în funcție de preferințe.
Date de contact

Contactati-ne acum!

ADRESA

Str. Doina, nr.9, Et. 1, Incinta Dual,
Sector 5, București, C.P. 052151

PROGRAM

Luni - Vineri: 9:00-17:30
Sambata - Duminica: inchis

TELEFON / FAX

Tel.: 021 4137108 / 031 1053434
Fax: 031 1053435

EMAIL

office@midasoft.ro
vanzari@midasoft.ro
service@midasoft.ro