loader image

Cost per pagină

Optimizarea costurilor

Cost per pagină

Acest serviciu oferit de MIDA SOFT BUSINESS se fundamentează pe principiul plății în funcție de utilizarea și consumul real. Utilizatorii nu trebuie să achiziționeze sau să gestioneze echipamentele sau materialele consumabile; ei achită doar pentru cantitatea de pagini efectiv utilizate. Această abordare este avantajoasă pentru companii, întrucât facilitează gestionarea mai eficientă a costurilor de imprimare și elimină necesitatea unor cheltuieli inițiale semnificative pentru procurarea echipamentelor și a consumabilelor.

În contrast cu modelele tradiționale în care companiile cumpără echipamente și consumabile și apoi suportă costurile de întreținere și reparații, modelul "cost per pagină" transferă multe dintre aceste responsabilități către furnizorul de servicii. Acesta poate reprezenta o opțiune atrăgătoare pentru companiile care doresc să-și optimizeze costurile, să-și gestioneze mai bine bugetul și să-și concentreze resursele asupra activităților cheie.

Control asupra bugetului

De ce să apelezi la serviciul de Cost per pagină?

1.

firmele pot cheltui 1-3% din cifra de afaceri pe print și generarea de documente și că economiile de cost pot ajunge la 30%

2.

19,5% pierderi de productivitate într-o organizație datorate problemelor apărute în lucrul cu documente

3.

doar 20% din documentele imprimate într-o organizație sunt duplex (față-verso)

4.

40% din solicitările către suportul IT sunt legate de activități de printare

midasoft-printer-businesss
Ce oferim?

MIDA SOFT BUSINESS vă oferă 20 de ani de experiență în industria de print și imaging

”Ajutăm clienții să-și reducă masiv costurile per imaging și printing și în același timp să își crească productivitatea și profitabilitatea.”

SOLUȚII PERSONALIZATE

Contactați-ne acum și venim prompt cu o prezentare personalizată, conform nevoilor specifice companiei dumneavoastră!
PARTENERI DE INCREDERE

Standardele noastre

Aceste certificări reprezintă angajamentul nostru ferm față de calitate, mediu și sănătatea angajaților, evidențiindu-ne abordarea dedicată îmbunătățirii continue a performanțelor în toate aceste domenii. Astfel, clienții, partenerii și comunitatea pot avea încredere că activitățile noastre sunt desfășurate în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale.

Date de contact

Contactati-ne acum!

ADRESA

Str. Doina, nr.9, Et. 1, Incinta Dual,
Sector 5, București, C.P. 052151

PROGRAM

Luni - Vineri: 9:00-17:30
Sambata - Duminica: inchis

TELEFON / FAX

Tel.: 021 4137108 / 031 1053434
Fax: 031 1053435

EMAIL

office@midasoft.ro
vanzari@midasoft.ro
service@midasoft.ro