Mida Soft Business – 17 ani de experiență în industria IT&C, soluții și dezvoltare software

Soluțiile software de tip ERP/CRM permit companiilor să își dezvolte activitatea și le oferă un avantaj competitiv în piața pe care activează.

Soluțiile software dezvoltate în cadrul ELSE Digital, parte a grupului Mida Soft Business, sunt apreciate de către clienții noștri din diverse domenii de activitate iar acest lucru constituie cea mai bună recomandare și o garanție a calității execuției programelor tip soft.

”Dezvoltarea de software în cadrul Mida Soft Business reprezintă o nișă pe care activăm cu succes – ERP/CRM/soluții client-oriented”.

ERP-ERA

Modulul Medical permite gestionarea proceselor legate de activitatea medicală, specifică unui spital precum internare, externare, întocmirea decontului de cheltuieli, gestiunea medicamentelor, etc.
Modulul Distribuție permite gestionarea proceselor în care este necesară facturarea automată la anumite momente în timpul lunii, necesitate specifică companiilor care oferă servicii de distribuție.
Modulul Gestiune Stocuri asigură suport pentru definirea și întreținerea nomenclatoarelor de materii prime și materiale, produse finite sau servicii reunite sub denumirea de „produse”
Modulul Resurse Umane asigură suport pentru activitatea specifică a departamentului de resurse umane, inclusiv pentru calculul de drepturi sau obligații bănești ale angajaților/firmei.
Modulul Catering este special gândit pentru a utiliza norme de hrană în elaborarea meniurilor. După configurare, se poatE obține meniul pentru o perioadĂ prestabilită de timp ținându-se cont de norma de hrană aleasă.
Modulul Financiar Contabil asigură suport pentru evidența contabilă primară și contabilitatea sintetică a operațiunilor efectuate în cadrul firmei, în conformitate cu Legea Contabilitatii si a reglementărilor complementare.
Modulul Salarizare asigură suport pentru activitatea specifică a departamentului de resurse umane, inclusiv pentru calculul de drepturi sau obligații bănești ale angajaților și ale firmei.
Modulul Mijloace Fixe asigură gestiunea obiectelor de inventar și a mijloacelor fixe în concordanță cu normele și normativele în vigoare privind evidența și calculul amortizării acestora.
Modulul Salubritate permite gestionarea proceselor în care este necesară facturarea automată (batch) la anumite momente în timpul lunii, specifică companiilor care oferă servicii.
Modulul Documente permite facilitarea procesului de emitere, regasire sau obtinerea de situatii personalizate ale documentelor.
Modulul Comercial permite introducerea comenzilor, calcularea si contabilizarea comenzilor sau cunoaşterea permanentă a poziţiilor financiare şi a documentelor aferente.
Modulul Producție realizează programarea producției integral grafic, prin proceduri de alocare de tip drag&drop sau selecții din liste. Sunt permise abateri controlabile de la tehnologiile standard.

Avantaje ERA-ERP

Customizare
Soluția software ERA de tip ERP poate fi customizată și adaptată oricărei industrii, indiferent de domeniul de activitate al clientului. Avem experiență în implementarea acestei soluții la clienți din domeniul medical, domeniul transporturilor, instituții publice mari, distribuitori de IT, etc.

Experiența pe care o avem în dezvoltarea, implementarea și customizarea soluției software pentru diferiți clienți ne recomandă pentru implementarea și customizarea ERA ERP în orice ramură de activitate, indiferent de mărimea clientului sau nișa pe care activează.

Ușurință în utilizare
Soluția ERA ERP este ușor de implementat și de utilizat de către angajații companiei dvs., indiferent de experiența lor în utilizarea unor module ERP/CRM asemănătoare.

Interfața prietenoasă și experiența pe care o oferă utilizatorilor fac din ERA o soluție adaptabilă și integrabilă în orice tip de companie.

Optimizarea costurilor
Implementarea soluției ERA în cadrul companiei dvs. reușește să eficientizeze activitatea departamentelor și astfel să contribuie la creșterea productivității angajaților.

În plus, oferirea de rapoarte în timp util ajută managerii în luarea celor mai bune decizii în timp optim.

Vă doriți o soluție sau un serviciu furnizate de Mida Soft Business sau doriți detalii in legătură cu acestea? Lăsați-ne datele dvs. și vă contactăm în cel mai scurt timp.

Nume

Adresa de e-mail

Subiect

Mesaj

 
Distribuiti: