Mida Soft Business – 17 ani de experiență în industria IT&C, soluții și dezvoltare software

Trăim într-o lume în care securitatea fizică nu mai este suficientă companiilor pentru a performa în mediul economic în care activează. Într-o eră a comunicațiilor, securitatea IT este un „must”.

Comunicăm în exterior, cu partenerii de afaceri, sau în interiorul companiilor, cu angajații sau colegii, prin mijloace electronice. Prelucrăm anumite date sensibile pentru companie sau date cu caracter personal.

Stocăm pe medii specifice date financiare, oferte către potențiali clienți, date de interes pentru competiție – suntem siguri că nu suntem victime ale atacurilor din exterior sau interior?

Soluțiile de CyberSecurity pe care le oferim au fost testate deja și s-au dovedit infailibile pentru atacurile de tip cibernetic.

”Oferim clienților noștri siguranța că datele financiare, economice, tehnice și cu caracter personal pe care le stochează în interiorul companiilor dar și corespondența internă și externă sunt protejate de atacurile cibernetice”

Soluții de CyberSecurity

Oferim soluții testate de CyberSecurity care și-au demonstrat eficiența în timp, pentru companiile clienților noștri.
Vectra Cognito este calea mai rapidă și cea mai eficientă pentru a găsi şi opri atacatorii din reţea. Folosește inteligenţa artificială pentru a oferi vizibilitatea atacului în timp real şi toate detaliile necesare pentru acțiune imediată.
Soluțiile de securitate cibernetică Stealthbits sunt axate pe protejarea datelor sensibile și acreditările din cadrul unei organizații prin eliminarea accesului necorespunzător la date, aplicarea politicii de securitate, şi detectarea ameninţărilor avansate şi a vulnerabilităţilor.
Babelnet este o platformă securizată de comunicații multi-dispozitiv destinată utilizării în lumea corporațiilor, atât de pe mobil cât și desktop.
Managementul accesului privilegiat în rețea, cuprinde gestionarea parolei, managementul sesiunilor sau managementul accesului.
Teramind este cea mai importantă platformă la nivel global pentru gestionarea riscurilor interne, monitorizarea angajaților și analiza productivității / optimizarea forței de muncă.
Soluțiile Stormshield de securitate a rețelei simplifică sarcinile implicate în configurarea, operarea și gestionarea securității rețelei.
XTON Access Management vă ajută să mențineți controlul și securitatea necesare pentru conturile și sistemele dvs. privilegiate.
PenTera, singura platformă din lume complet automată de Penetration Test care permite companiilor să își valideze în mod continuu și să își îmbunătățească securitatea cibernetică.
Soluțiile Stellar de recuperare si ștergere a datelor sunt cunoscute pentru ușurința, inovația și valoarea lor incredibilă, fiind folosite în prezent de peste 3 milioane de utilizatori din întreaga lume.

Avantajele folosirii soluțiilor CyberSecurity de la Mida Soft Business

Depistarea amenințărilor
Cea mai importantă caracteristică a soluțiilor de CyberSecurity pe care le oferim este depistarea amenințărilor. În acest fel preîntâmpinăm orice pericol la adresa datelor companiilor client, indiferent că este vorba despre o amenințare cibernetică din exterior sau din interior.
Protecția datelor
Protecția datelor se realizează pe diferite nivele de securitate – management acces, parolare, criptare, stocare, etc.

Fie că vorbim despre datele cu caracter personal, fie că vorbim despre datele economice/financiare sau de către date tehnice importante pentru companie, soluțiile de cybersecurity pe care le oferim clienților noștri le protejează afacerea și confidențialitatea informațiilor și ale comunicațiilor.

Confidențialitatea comunicațiilor
Confidentialitatea comunicarii intre partenerii firmei, intre angajati sau cu partenerii de afaceri nu se mai poate asigura prin mijloacele de comunicare folosite pe scara larga – telefon, mail, mesagerie vocala sau servicii ale unor paltforme de comunicare (Skype, Whatsapp, Telegram, etc.) sau servicii de mesagerie ale unor platforme de socializare (Facebook). De-a lungul timpului toate si-au dovedit insecuritatea iar datele trimise prin aceste mijloace de comunicare „secrete”au ajuns pe mainile competitiei sau ale unor persoane rau intentionate.
 
Distribuiti: