Mida Soft Business – 17 ani de experiență în industria IT&C, soluții și dezvoltare software

Echipamentele IT&C reprezintă „core business” la Mida Soft Business. De altfel, acum 16 ani, am început exact cu comercializarea de echipamente IT&C și de atunci am crescut împreună cu clienții noștri.

Echipamente IT&C pentru companii reprezintă un serviciu pe care îl oferim și care se bucură de succes. Prețurile noastre sunt extrem de competitive iar service-ul și mentenanța sunt efectuate la modul profesionist.

”Ajutăm companiile să își reînnoiască tehnica de calcul și de comunicații. În același timp, le oferim un avantaj competitiv la prețuri fără concurență.”

Ce primesc clienții noștri de IT&C?

Avem peste 16 ani de experiență cu clienții în echipamente IT&C. Aceasta conferă câteva avantaje clienților noștri:

  • Clienții noștri cumpără la prețuri fără concurență
    • Clienții noștri beneficiază de mentenanță și service realizate la modul profesionist
      • Clienții noștri au avantajul de a cumpăra servicii profesioniste la prețuri competitive.

Avem peste 16 ani de experiență cu clienții în echipamente IT&C. Aceasta conferă câteva avantaje clienților noștri:

Calitatea echipamentelor
Calitatea echipamentelor pe care le livrăm este dată de faptul că lucrăm cu parteneri de încredere, de peste 16 ani, ceea ce face ca în privința calității echipamentelor IT&C să nu avem concurență. Livrăm ultima generație de tehnică de calcul sau echipamente de comunicație, dar asigurăm și echipamente la prețuri competitive pentru cei care apelează la soluții mai permisive ca preț.
Prețuri permisive
Lucrăm în industria de distribuție IT&C de peste 15 ani. Aceasta înseamnă că negociem la volum și livrăm la prețuri extrem de competitive pentru clienții noștri.Ca și client al MIDA Soft Business veți beneficia de avantajul de a fi partenerii unei companii cu experiență pe această nișă.
Service și mentenanță
Pentru că avem parteneriate directe cu producătorii, asigurăm mentenanță și service cu promptitudine și la costuri corecte. Profesionalismul și experiența noastră fac ca orice potențială problemă să își găsească imediat o soluție, astfel încât echipamentele pe care le livrăm clienților noștri să funcționeze mereu la capacitate ridicată și în parametri optimi.
 
Distribuiti: