Teramind CyberSecurity – eliminarea amenințărilor interne

Caracteristici generale:

Teramind este cea mai importantă platformă la nivel global pentru gestionarea riscurilor interne, monitorizarea angajaților și analiza productivității / optimizarea forței de muncă.

Teramind oferă o abordare de securitate bazată pe utilizator, pentru a monitoriza comportamentul angajaților. Simplifică colectarea datelor angajaților pentru a identifica activitatea suspectă, pentru a detecta posibilele amenințări, pentru a monitoriza eficiența angajaților. Teramind ajută la reducerea incidentelor de securitate oferind acces în timp real la activitățile utilizatorilor prin oferirea de alerte, avertizări, redirecționări și blocări ale utilizatorilor pentru a vă menține afacerea cât mai eficientă și mai sigură posibil.

Teramind oferă atât opțiuni de implementare bazate pe cloud, cât și opțiuni de implementare la fața locului pentru a satisface cerințele organizației dvs.

Acces la întreaga suită prin intermediul unui portal multi-tenancy unificat.

Cea mai importantă caracteristică a soluțiilor de CyberSecurity pe care le oferim este depistarea amenințărilor. În acest fel preîntâmpinăm orice pericol la adresa datelor companiilor client, indiferent că este vorba despre o amenințare cibernetică din exterior sau din interior.
Pentru mai multe detalii completați datele dvs. și vă contactăm în cel mai scurt timp.

Nume

Adresa de e-mail

Subiect

Mesaj

 
Distribuiti: