Securizarea datelor cu ajutorul aplicației informatice Stealthbits

Caracteristici generale:

Soluțiile de securitate cibernetică Stealthbits sunt axate pe protejarea datelor sensibile și acreditările din cadrul unei organizații. Prin eliminarea accesului necorespunzător la date, aplicarea politicii de securitate, şi detectarea ameninţărilor avansate şi a vulnerabilităţilor, se va reduce riscul de securitate, se vor îndeplini cerințele de conformitate şi reduce costurile operaţionale.
Stealthbits cuprinde:

StealthAUDIT

StealthAUDIT este o platformă de management proiectată pentru a automatiza colectarea datelor, pentru a analiza, remedia, controla şi raporta sarcini asociate cu managementul şi securitatea acreditărilor şi a datelor. Viteza, amprenta ușoară, arhitectura deschisă, toate acestea permit organizaţiilor să descopere şi să remedieze riscurile de securitate.

StealthINTERCEPT

StealthINTERCEPT permite organizaţiilor să monitorizeze utilizarea acreditărilor şi a datelor, precum şi punerea în aplicare a politicii de securitate în timp real. Prin vizibilitatea asupra fiecărei activități de schimbare și acces la depozitele de date nestructurate şi la aplicaţiile critice, StealthINTERCEPT detectează şi analizează comportamentele suspicioase, previne în mod proactiv modificările, accesul și alertele şi se integrează direct cu platforme de top SIEM.

StealthDEFEND

StealthDEFEND este un add-on de analiză în timp real a ameninţărilor şi alertelor pentru suita STEALTHbits’ Data Access Governance. Folosind algoritmi de învăţare automată şi analize avansate, StealthDEFEND filtrează eficient zgomotul activității fișierelor pentru a genera tendințe cu adevărat semnificative și alerte asociate cu activități neobișnuite ale utilizatorilor, amenințări asupra sistemului precum răscumpărări și activități asupra datelor sensibile.

StealthRECOVER

StealthRECOVER permite administratorilor să recupereze rapid, uşor şi în condiţii de siguranţă modificările neintenţionate sau pe cele făcute cu rea intenție asupra obiectelor și atributelor din Active Directory. Eliminând pașii predispuși la erori și economisind timp crucial în procesul de revenire și recuperare, StealthRECOVER reduce riscurile şi costurile asociate cu atacurile și întreruperea Active Directory.

STEALTHbits File Activity Monitor

STEALTHbits File Activity Monitor este un utilitar ușor de instalat și folosit, conceput pentru a monitoriza activitatea fişierelor din Windows File Servers şi NAS (NetApp, EMC, Hitachi). Fără a se baza pe logarea nativă, STEALTHbits File Activity Monitor stochează datele despre activitate fişierelor care pot fi interogate direct prin intermediul interfeţei sale.

Vă doriți securizarea datelor? Stealthbits CyberSecurity de la Mida Soft Business este soluția optimă pentru compania dvs. Lăsați-ne datele dvs. și vă contactăm în cel mai scurt timp.

Nume

Adresa de e-mail

Subiect

Mesaj

 
Distribuiti: