Soluții pentru afacerea ta de la Mida Soft Business

Oferim echipamente IT&C de peste 15 ani. Peste 1750 de companii mulțumite de serviciile Mida Soft Business.
Oferim clienților noștri echipamente care înglobează cele mai noi tehnologii de printing și imaging.
Soluții software orientate spre nevoile clientului. Module ERP si CRM pentru companii din orice domeniu de activitate.
Îți protejăm afacerea cu soluții de cybersecurity care previn și depistează atacurile cibernetice din exterior sau interior.

Serviciile Mida Soft Business

Profesionalismul și experiența noastră fac ca orice potențială problemă să își găsească imediat o soluție, astfel încât echipamentele dar si soluțiile software sau cele de cybersecurity pe care le livrăm clienților noștri să funcționeze mereu la capacitate ridicată și în parametri optimi.
Serviciul de mentenanță asigurat de Mida Soft Business vă asigură un nivel optim de funcționalitate atât a echipamentelor cât și a soluțiilor software.
Pentru că avem parteneriate directe cu producătorii, asigurăm service pentru echipamentele IT sau pentru soluțiile software, cu promptitudine și la costuri corecte.
Soluții personalizate, adaptate nevoilor tale, cu eficiență maximă și costuri mici. Serviciul MPS – cost per pagină, plătești cât consumi.

Vă doriți o soluție sau un serviciu furnizate de Mida Soft Business sau doriți detalii in legătură cu acestea? Lăsați-ne datele dvs. și vă contactăm în cel mai scurt timp.

Nume

Adresa de e-mail

Subiect

Mesaj