Modulul gestiune stocuri – o soluție ERP de la Mida Soft Business

Caracteristici generale

Modulul Gestiune Stocuri asigură suport pentru definirea și întreținerea nomenclatoarelor de materii prime și materiale, produse finite, servicii etc. reunite sub denumirea generică de „produse”.

Produsele se pot grupa în Clase (cel mai inalt nivel) și, în cadrul acestora, pe Categorii. Aplicația poate acorda coduri interne automate produselor, putându-se lua în calcul clasele, categoriile, data, cifra de control, numărul de caractere etc.

Produselor li se pot atașa atribute dinamice la nivel de categorii de produse, eventual prin importul din fişiere xml;

De asemenea, aplicația poate construi dinamic, la nivel de utilizator, denumirea produselor în funcţie de atributele atașate;

Nomenclatoarele sunt unice iar accesul la acestea îl au doar utilizatorii autorizați.

Se asigură gestiunea intrărilor și ieșirilor (FIFO, LIFO, identificare specifică), elaborarea de situații cantitative și valorice pe gestiuni/documente sau per total, blocarea mișcărilor, pe gestiuni, prin asigurarea unui mecanism de închidere/deschidere a acestora, utilizabil de către utilizatorii privilegiați.

Vă putem ajuta?

Vă doriți o soluție sau un serviciu furnizate de Mida Soft Business sau doriți detalii in legătură cu acestea? Lăsați-ne datele dvs. și vă contactăm în cel mai scurt timp.

Nume

Adresa de e-mail

Subiect

Mesaj

 
Distribuiti: