Modulul distribuție – o soluție ERP de la Mida Soft Business

Caracteristici generale

Permite gestionarea proceselor în care este necesară facturarea automată (batch) la anumite momente în timpul lunii, necesitate specifică companiilor care oferă servicii de distribuție, sau, în general, prestează servicii periodice unui portofoliu constant de clienți etc.

Sunt calculate și contabilizate automat penalitățile, soldurile anterioare, valorile curente și sunt oferite informații în timp real necesare activității de control a creditelor.

De asemenea, se oferă situații necesare managementului, balanțele de intrări ieșiri, situația pierderilor în sistem precum și mecanismul de avertisment în situația unui dezechilibru prestabilit între intrări-ieșiri (dacă este cazul).

Modulul distribuție permite listarea automată de facturi sortate în funcție de diverse criterii: județe, orașe, zone (definite de utilizator), grupuri de clienți (definite de utilizator), străzi, agenți (definiți de utilizatori) etc.

Vă putem ajuta?

Vă doriți o soluție sau un serviciu furnizate de Mida Soft Business sau doriți detalii in legătură cu acestea? Lăsați-ne datele dvs. și vă contactăm în cel mai scurt timp.

Nume

Adresa de e-mail

Subiect

Mesaj

 
Distribuiti: