Mida Soft Business – 17 ani de experiență în industria IT&C, soluții și dezvoltare software

Echipamentele de printare sunt un „must” în orice companie care se respectă și care are un anumit volum de procesare a documentelor printate. De la simple imprimante și până la echipamente complexe de printat, copiat și scanat, Mida Soft Business livrează deja de 16 ani cele mai adecvate soluții adaptate fiecărei companii în parte.

Echipamentele livrate au asigurate service și mentenanță gratuite în perioada contractuală.

”Ajutăm clienții să-și reducă masiv costurile per imaging și printing și în același timp să își crească productivitatea și profitabilitatea.”

Ce oferim clienților noștri?

Oferim 16 ani de experienta in industria de print si imaging la preturi competitive.

  • Oferim clienților noștri echipamente care înglobează cele mai noi tehnologii de printing și imaging
    • Oferim clienților noștri prețuri competitive a echipamentelor de printing
      • Oferim service și mentenanță efectuată profesionist
Calitatea echipamentelor
Calitatea echipamentelor de print și imaging este garantată de faptul că lucrăm direct cu marii producători. În plus, experiența de peste 15 ani în domeniu ne permite să negociem prețuri la volum direct cu producătorii și să oferim apoi clienților noștri echipamente de ultimă tehnologie la prețuri accesibile.
Prețuri permisive
Negociem la volum cu marii producători de echipamente și de aceea ne permitem să livrăm ultimele tehnologii la prețuri permisive.În plus, pentru firmele aflate la început de drum sau pentru companiile care nu au nevoie să achiziționeze echipament complex de print, adaptăm oferta de echipamente și tehnologie pentru nevoile lor.
Service și mentenanță
Am lucrat mereu cu marii producători de echipamente de print și imaging, de aceea am învățat să asigurăm service și mentenanță așa cum ar face-o producătorul echipamentului.Clienții noștri beneficiază de mentenanță și service profesionist în perioada contractuală. Ulterior asigurăm service și mentenanță la costuri permisive pentru echipamentele livrate.
 
Distribuiti: